Τον μαθηματικό υποβιβασμό του Άρη επισφράγισε ο Εργοτέλης.

Οι κιτρινόμαυροι πέρασαν από το Χαριλάου με 2-0 και πλέον βάζει πλώρη για 6αδα.

Για ένα ακόμα ματς σημείωσε γκολ ο Διαμαντάκος.

Οι φάσεις του αγώνα:

5΄ Πρώτο καλό σουτ στο ματς, με τον Καμινιώτη ν΄ αστοχεί. Η μπάλα άουτ.

6΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπουχαλάκη.

9΄ Χαμένο τετ-α-τετ για τον Εργοτέλη με τον Διαμαντάκο. Απομάκρυνε σε κόρνερ ο Διούδης.

22΄ Σουτ του Μανιά, εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

25΄ Απόπειρα απειλής για τους Κρητικούς, αλλά το σουτ του Ιμπραΐμ μπλοκάρεται από τον Διούδη.

28΄ ΓΚΟΛ: 0-1 ο Εργοτέλης. Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπουχαλάκη, ο Μεχία μπέρδεψε την άμυνα του Άρη και ο Σαρρής, με κοντινό πλασέ, ανοίγει το σκορ.

30΄ ΓΚΟΛ: 0-2 ο Εργοτέλης. Πάλι από τον Μπουχαλάκη άρχισε το γκολ: Σέντρα του από τα αριστερά, βρήκε τον Διαμαντάκο εντός περιοχής του Άρη και τους αμυντικούς των γηπεδούχων εκτός τόπου και χρόνου. Το πλασέ του Διαμαντάκου κατέληξε στα δίχτυα.

33΄ Κοντινή κεφαλιά του Μανιά, η μπάλα άουτ. Η πρώτη αντίδραση των γηπεδούχων μετά τα γκολ.

32΄ Κίτρινη κάρτα στον Τζανακάκη.

36΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Κι άλλο χαμένο τετ-α-τετ, πάλι με τον Διαμαντάκο.

45΄ Καλό σουτ του Μανιά, εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

46΄ Σέντρα του Καμινιώτη στον Μπακασέτα, που από θέση τετ-α-τετ δεν μπορεί να βρει την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη.

61΄ Λάθος έξοδος του Διούδη, ο Διαμαντάκος το εκμεταλλεύτηκε αλλά το αριστερό πλασέ του ήταν άστοχο με τον τερματοφύλακα του Άρη εκτός θέσης.

75΄ 0-2. Είχε μικρή διακοπή το παιχνίδι, πριν λίγο, λόγω τριών τραυματισμών. Με γάζα στο κεφάλι συνεχίζει ο Μπουχαλάκης.

87΄ Κόκκινη κάρτα στον Στοΐκοβιτς. Ο γκολκίπερ του Εργοτέλη ακούμπησε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, πριν τον περάσει ο Μανιάς και βρεθεί σε θέση βολής. Είδε αμέσως την κόκκινη κάρτα.

91΄ Καλή ευκαιρία για τον Άρη. Κοντινό σουτ του Τριανταφυλλάκου, μετά από αναστάτωση στην άμυνα του Εργοτέλη, μπλοκάρει ο Αθανασίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Διούδης, Βλάχος, Βαγγέλη, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης (46\’ Καραγκούνης), Οικονομόπουλος (46\’ Τριανταφυλλάκος), Καμινιώτης (61\’ Σουνάς), Τάτος, Μπακασέτας, Τσιάρας, Μανιάς.

Εργοτέλης: Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Τζανακάκης, Μεχία, Σαρρής, Ιμπραΐμ (84\’ Μονακέλο), Κορντόσο, Μπουχαλάκης (75\’ Κοζορώνης), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος (89\’ Αθανασίου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook