Λαϊκή συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 31 Μαρτίου η δημοτική κίνηση \”Άμεση Δημοκρατία\” στον Πολυχώρο της παλαιάς λαχαναγοράς στο Ηράκλειο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Φίλοι συμπολίτες, η βελτίωση της ζωής μας και σε τοπικό επίπεδο εξαρτάται μόνο από εμάς. Κανένας \’σωτήρας\’, με ή χωρίς κομματικό χρίσμα, δεν θα μας λύσει τα προβλήματά μας χωρίς την δική μας παρέμβαση και συμμετοχή.

Κανένας δεν γνωρίζει καλύτερα από μας τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας.Φτάνει πια με τους αντισυνταγματικούς νόμους που εξυπηρετούν την μείωση του πληθυσμού και την αύξηση των κερδών σε λίγους.

Σταματάμε την κατρακύλα και αναλαμβάνουμε εμείς να διαχειριστούμε το μέλλον της πόλης μας. Η υγιής ανάπτυξη και το τέλος της διαφθοράς είναι στα χέρια μας με αυτοοργάνωση, υπευθυνότητα και πλήρη συνείδηση των πεπραγμένων μας. Με αυτή τη λογική

• Καλούμε όλους τους δημότες που συμφωνούν με την βασική πολιτική πλατφόρμα να στελεχώσουν την παράταξή μας

• Καλούμε όλους τους δημότες να συνδιαμορφώσουμε το προγραμματικό μας πλαίσιο που θα δρομολογήσει την παραγωγική, κοινωνική και οικολογική ανασυγκρότηση του Δήμου μας

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ \’ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ\’ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/3/2014 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook