Η προετοιμασία του Α.Ο. Χανιά συνεχίζεται μέσα από φιλικά παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα μέχρι και την Παρασκευή (19/5) όπου θα «πέσει» η αυλαία για τη φετινή σεζόν.
Την Δευτέρα το απόγευμα στους Αγ. Αποστόλους οι «μπλε» κέρδισαν με 5-3 την θυγατρική τους ομάδας, ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ με 5-3. Το ενδιαφέρον όλων βέβαια βρίσκεται στις διοικητικές εξελίξεις και την επαναληπτική γενική συνέλευση της Δευτέρας (23/5) όπου θα καθοριστεί το μέλλον της ομάδας.

Όσον αφορά το φιλικό ο ΑΟΧ επικράτησε 5-3 με 2 γκολ από Δρακάκη, Τσάτσο και ένα από τον Μποχώνη. Για τους γηπεδούχους σκόραραν δυο παίκτες που «τσεκάρονται» από τον Γιώργο Προμπονά οι Μαυριγιαννάκης (ανήκει σε ΑΟΧ και έπαιζε δανεικός στον Πανακρωτηριακό), Δαμανάκης (υπο δοκιμήν από ΑΟΧ) και ο πολύπειρος Κομνηνός.

ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Μαρκαντωνάκης, Π. Γερούλης, Νταμαδάκης, Μπαλωμενάκης, Παπούλιας, Λέντι, Παπαδάκης, Δαμανάκης, Μαυριγιαννάκης, Μουντάκης (τερματοφύλακας-πρ. τερματοφυλάκων ΑΟΧ), Κομνηνός, ενώ έπαιξε μέσα και ο τερματοφύλακας Τυπάδης.

ΑΟΧ (Γιώργος Προμπονάς): Καλογεράκης, Παπακαστρήσιος, Μποχώνης, Ιασωνίδης, Γωνιωτάκης, Βουρβαχάκης, Τσεσμελής, Τεπετός, Τσάτσος, Βασαδάκης, Δρακάκης.
Έπαιξαν ακόμα και οι Σελινιωτάκης, Περράκης και Μανωλεδάκης.

Την Τετάρτη (18/5) υπάρχει στο πρόγραμμα φιλικό παιχνίδι στις 17.30 με την Ασπίδα στο γήπεδο του Ναυστάθμου όπου διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, ενώ την Παρασκευή (19/5) θα «πέσει» η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων του ΑΟΧ είτε με φιλικό με ομάδα τοπικού είτε με προπόνηση στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook