Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Πέμπτη 27/03

• Στις 8.00πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο δημοτικό κτίριο «Ανδρόγεω» καθώς και στο κτίριο της Λότζια.

• Στις υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Μιχάλη Χουστουλάκη υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» .

Παρασκευή 28/03

• Στις 8.00πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο ΚΕΠ Χανιώπορτας και στο ΚΕ.Φ.Ο.

• Στις 17:00μμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στα πλυντήρια του ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Σάββατο 29/03

• Στις 11:00πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Στεφανάκη, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στα ξενοδοχεία Capsis Astoria, Ατλαντίς, Galaxy και Megaron.

• Στο Δήμο Βιάννου θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Γιάννη Παπαδημητρόπουλο υποψήφιο Δήμαρχο Βιάννου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δευτέρα 31/3

• Στη ΔΕΥΑΗ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

• Η Κ.Ο. Υγείας και Πρόνοιας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Επίκαιρη όσο ποτέ η αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό με Λαϊκή Συμμαχία και ισχυρό ΚΚΕ παντού.» Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7μμ στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου (Κριτοβουλίδου 19, πίσω από το παλιό Απολλώνιο) με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook