Όλη την αλήθεια για τις σχέσεις της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, εξήγησε ότι μπορεί να συνεργάστηκαν στο «Μες την Καλή Χαρά», αλλά… μέχρι εκεί:

«Και οι δυο, χωρίς διάθεση να ωραιοποιήσουμε καμία κατάσταση, έχουμε παραδεχτεί ανοιχτά ότι ναι μεν συνεργαστήκαμε μια χαρά, χωρίς προβλήματα, φίλες όμως δεν υπήρξαμε ποτέ. Δεν έχω λόγο να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν ήμασταν φίλες, απλώς συνεργάτιδες για μια τηλεοπτική σεζόν. Παρέα δεν κάναμε ποτέ».

Παράλληλα, απαντά και στα όσα ακούστηκαν ότι οι δυο τους συναντήθηκαν στο ίδιο μαγαζί αλλά δεν είπαν ούτε «γεια»:

«Εγώ ήμουν με τον Ηλία Πανταζόπουλο, τον Βασίλη Μπουζιώτη και τον Κώστα Σόμμερ και η Κωνσταντίνα καθόταν αρκετά μακριά, σε άλλο σημείο του μαγαζιού. Επιπλέον ήρθε πολύ μετά από μένα και έφυγε πολύ νωρίτερα. Δεν ευνόησαν οι συνθήκες να μιλήσουμε».

Πρόσθεσε δε όλο νόημα, πως «όντως θα σηκωθώ από το τραπέζι μου, αλλά για να μιλήσω με έναν άνθρωπο που είναι φίλος μου. Δεν θα χαιρετήσω κάποιον με τον οποίο έχω να βρεθώ πολύ καιρό και υπάρχει αμηχανία. Δεν θα το κάνω ίσως και από διακριτικότητα, για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που έχει πάθει στο παρελθόν:

«Έχω περάσει κρίσεις πανικού, άγχους, νευρικό κλονισμό. Συμβουλεύτηκα ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή. Έκανα ψυχανάλυση τρία χρόνια και βοηθήθηκα πολύ. Υπήρξαν πολύ μεγάλα διαστήματα που ήμουν υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου, ενοχική και ανασφαλής, ότι δεν κάνω τίποτα καλά, δεν αξίζω καθόλου, ότι είμαι η ντροπή των γονιών μου».

Τέλος, μίλησε και για τον σύντροφο της Μάνο Ιωάννου, με τον οποίο διέψευσε ότι συζούν, εξηγώντας τι την τράβηξε σε εκείνον:

«Είναι ένας πολύ καθαρός, έντιμος και ειλικρινής απέναντι μου άνθρωπος. Ακόμα και τις ημέρες που είναι πτώμα γιατί έχει δυο συνεχόμενες παραστάσεις, περνάμε πολύ όμορφα. Μένει ξύπνιος μέχρι τις 6 το πρωί, βλέπουμε ταινίες, μιλάμε, γελάμε και κάνουμε πράγματα μαζί. Είναι ένα πολύ γλυκό μαγκάκι που με κέρδισε με την ειλικρίνεια και την απλότητα του. Κρύβει πολλά πράγματα επιμελώς πίσω από την εμφάνιση του και τα αποκαλύπτει μόνο σε κοντινούς του ανθρώπους».

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook