Ο πρόεδρος τον Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή το ΑΝΤ1 φάνηκε να γνωρίζει το σόι του Σταύρου Θεοδωράκη και προέβη σε σχετικές αποκαλύψεις.

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι η Δάφνη Σημίτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, είναι θεία του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, που κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.

«Εάν θέλουν στη θέση της αντιπολίτευσης να βάλουν το Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη Δάφνη Σημίτη, τη θεία του, να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας ερωτήματα στο πάνελ των δημοσιογράφων.

H απάντηση του Θεοδωράκη

Μέσω facebook απαντά το Ποτάμι στις σημερινές δηλώσεις-πυροτεχνήματα του Πάνου Καμμένου ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ανηψιός της Δάφνης Σημίτη.

Στη σελίδα του κόμματος αναρτήθηκε πριν από λίγο η ακόλουθη εικόνα: Ενα ταψί καρυδόπιτας που έχει σχεδόν φαγωθεί όλη αφήνοντας λίγα ψίχουλα στο ταψί, και την λεζάντα «Τρώγοντας την καρυδόπιτα που μας έστειλε η θεία Δάφνη!»

\"\"

Αυτή η ανάρτηση αποτελεί τη μοναδική απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη στις δηλώσεις που έκανε το πρωί ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη αναφέροντας πως η Δάφνη Σημίτη είναι θεία του αρχηγού του Ποταμιού. Πάντως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επιμένει μέσω twitter αναρτώντας και την ακόλουθη φωτογραφία, που ενδεχομένως προέρχεται από τηλεοπτική συνέντευξη που είχε κάνει στον τότε πρωθυπουργό ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εξοχική του κατοικία στους Αγίους Θεοδώρους.

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook