Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, ο νέος Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Κωτσιόπουλος Δημήτριος. 
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε το νέο Διοικητή για θέματα που αφορούν στο Νομό Χανίων. Ο κ. Κωτσιόπουλος δήλωσε με τη σειρά του ότι ευελπιστεί σε μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ της Ταξιαρχίας και της Π.Ε. Χανίων, ευχόμενος στον Αντιπεριφερειάρχη καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές. 
Ενημέρωσε στη συνέχεια τον κ. Βουλγαράκη για τις δραστηριότητες της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (V Μεραρχίας Κρητών), για τον σημαντικό της αναβαθμισμένο ρόλο, και για το έμψυχο δυναμικό της. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες συζήτησαν την διοργάνωση των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, που θα είναι φέτος περιορισμένες λόγω των επερχόμενων εκλογών. 
Κλείνοντας ο κ. Βουλγαράκης πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook