Τελευταία ενημέρωση 22.13

Την ενοχή του ότι αυτός σκότωσε τον 51χρονο Προβιδάκη, ομολόγησε ένας εκ των τριών κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα ο 33χρονος, πήρε πάνω του την ευθύνη και ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή παραδέχτηκε ότι αυτός προκάλεσε τον Κώστα Προβιδάκη στο αυτοκίνητο, αυτός πήρε τη μαγκούρα και αυτός χτύπησε θανάσιμα το θύμα.

Ο 33χρονος δεν ανέφερε τίποτα για το δεύτερο 26χρονο κατηγορούμενο, ενώ για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 24χρονο αδερφό του, είπε ότι έφτασε στον τόπο του εγκλήματος μετά που ο ίδιος είχε σκοτώσει τον Κώστα Προβιδάκη.

Να θυμήσουμε ότι αρχικά ο 33χρονος με τον 26χρονο έριχναν ο ένας την ευθύνη στον άλλο ενώ ο τρίτος υποστήριζε ότι δεν είχε καμία σχέση.

Και οι 3 κατηγορούμενοι για το φονικό στο Αντισκάρι, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, μετά την απολογία τους που διήρκεσε περίπου 5 ώρες.

Νωρίτερα…

Φωνάζοντας  \”φονιάδες, φονιάδες…\” οι συγγενείς του Κώστα Προβιδάκη, έπεσαν  το μεσημέρι οργισμένοι πάνω στους 3 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του δικούς τους ανθρώπου.

Ο γιος του άτυχου Προβιδακη και τα δυο του αδέρφια προσπάθησαν να λιντσάρουν τους φερόμενους δράστες του φονικού.

Ο θυμός ξεχείλιζε από τους συγγενείς και η ένταση που επικράτησε έξω από τα δικαστήρια ήταν απερίγραπτη.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν τους συγγενείς από το να λιντσάρουν τους 3 φερόμενους δράστες και να τους φυγαδεύσουν.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Από τις 8.00 το πρωί συγγενείς του αδικοχαμένου Προβιδάκη είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων.

Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς η ατμόσφαιρα μύριζε από νωρίς \”μπαρούτι\”.

Για να αποφευχθούν τα επεισόδια, οι αστυνομικές δυνάμεις έφεραν τους κατηγορούμενους από την πίσω πλευρά των δικαστηρίων, προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή οι συγγενείς.

Όμως ο διος και τα δυο αδέρφια που το έμαθαν πήγαν από την πίσω πλευρά και επεχείρησαν να λιντσάρουν τους 3 κατηγορούμενους για το φονικό.

Αστυνομικοί μπήκαν μπροστά και τοςυ απέτρεψαν, οδηγώντας τους φερόμενους δάστες μέσα στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Δέχονται απειλές υποστηρίζουν οι ίδιοι οι συγγενείς!

Απειλές υποστηρίζουν ότι δέχονται αυτές τις ημέρες οι συγγενείς του Κώστα Προβιδάκη.

Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, τις τελευταίς ώρες δέχονται ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα στα οποία τους λένε ότι αν οι φερόμενοι ως δράστες καταλήξουν στη φυλακή θα βάλουν φωτιά να κάψουν τα σπίτια των συγγενών.

Επιπλέον οι συγγενείς καταγγέλουν προσπάθεια \”κουκουλώματος\” της υπόθεσης ρωτώντας γιατί οι κατηγορούμενοι είναι μόνο τρία άτομα από τη στιγμή που ο ίδιος ο γιος του νεκρού είχε δει να του επιτίθενται πέντε άτομα.

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook