Η 33χρονη μητέρα δυο παιδιών είναι παντρεμένη από το 2009 με τον 35χρονο Σερβοαμερικανό μπασκετμπολίστα του NBA Marko Jaric, ο οποίος για ένα χρονικό διάστημα(1996-1998) έπαιζε με τη φανέλα της ελληνικής ομάδας του Περιστερίου. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού

Τη Βραζιλιάνα καλλονή Adriana Lima φιλοξενεί το γνωστό περιοδικό «Interview» της γερμανικής έκδοσης του Απριλίου, η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο τόπλες.



\"\"


Η 33χρονη μητέρα δυο παιδιών είναι παντρεμένη από το 2009 με τον 35χρονο Σερβοαμερικανό μπασκετμπολίστα του NBA Marko Jaric, ο οποίος για ένα χρονικό διάστημα(1996-1998) έπαιζε με τη φανέλα της ελληνικής ομάδας του Περιστερίου. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα χωρισμού.

\"\"


Η Lima, το 2012, βρέθηκε στην τέταρτη θέση της λίστας του γνωστού αμερικανικού οικονομικού περιοδικού «Forbes» με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Το εισόδημά της μάλιστα το 2011 ήταν 7,3 εκατομ. δολάρια. Το πιο σημαντικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει μέχρι τώρα είναι αυτό με τη Victoria’s Secret της οποίας είναι άγγελος από το 2000.



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook