Πόσες φορές η πίεση της καθημερινότητας σας έχει κάνει να πείτε πως θα πάρετε τα βουνά; Πόσες φορές θέλετε να τα αφήσετε όλα πίσω και να γυρίσετε στη φύση;

Αν θέλετε η ευχή σας να πάρει σάρκα και οστά δεν έχετε παρά να βάλετε τα πιο ζεστά σας ρούχα σε μία βαλίτσα και να χαράξετε «ρότα» προς τη Σουηδία. Κοντά στη Στοκχόλμη, κάπου ανάμεσα σε ένα πυκνό δάσος, υπάρχει ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο που προσφέρει πραγματικά πρωτόγονες στιγμές.

Πρόκειται για το Kolarbyn Eco-Lodge, το οποίο, σύμφωνα με την Daily Mail αποτελείται από δώδεκα καλύβες φιλικές προς το περιβάλλον και είναι κατασκευασμένες από ξύλο και λάσπη. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο πίσω τα όσα έχουν συνδυάσει με τον σύγχρονο τρόπο ζωής τους και να ζήσουν σαν τον Ρομπέν των Δασών.

\"\"

Εκεί όπου το μπάνιο είναι πολυτέλεια και η φυσική ανάγκη περιορίζεται στη φύση. Εκεί που το φαγητό και η θέρμανση είναι μία δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Εκεί όπου το πόσιμο νερό γίνεται αγώνας δρόμου μέχρι να βρεθεί στο ποτήρι τους.

\"\"

Τα δωμάτια, τα οποία περιορίζονται σε λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα, διαθέτουν δύο κρεβάτια και μία ξυλόσομπα. Ωστόσο, ακόμα και για τα ξύλα πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι οι επισκέπτες,

\"\"

«Οι άνθρωποι που επισκέπτονται τα οικήματα Kolarbyn θέλουν να ζήσουν για λίγο στη φύση και να δοκιμάσουν να κοιμηθούν μέσα σε πρωτόγονες καλύβες» υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης Andreas Ahlsen.. Ο ίδιος ανέφερε πως οι καλύβες είναι σκόπιμα μικρές, προκειμένου να μην «καταστραφεί» η εμπειρία της φύσης.

Σημειωτέον ότι το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο χρεώνει τους πελάτες του «μόνο» 160 ευρώ τη βραδιά.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook