Η νέα δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ του Δήμου Χερσονήσου» πραγματοποίησε εκδήλωση χτες, στην αίθουσα του Συνεταιρισμού Επισκοπής σε μια ανοικτή συζήτηση με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Τοπική Κοινωνία».

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται:

\”Για άλλη μια φορά, πλήθος κόσμου προσήλθε δείχνοντας την συνεχώς εξελισσόμενη δυναμική της νέας δημοτικής παράταξης. Κάθε μέρα που περνά, όλο και περισσότεροι δημότες πλαισιώνουν αυτή τη μεγάλη κίνηση πολιτών, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα για «ανατροπή και δημιουργία» στο Δήμο Χερσονήσου.

Κύριος ομιλητής της συνάντησης ήταν ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου κ. Χαλκιαδάκης Γιώργος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην δήμαρχος της Επισκοπής κύριος Χάρης Ροδιτάκης.

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ του Δήμου Χερσονήσου είναι μια αυτοδιοικητική κίνηση που δημιουργήθηκε με απόλυτα δημοκρατικές, διαφανείς και συλλογικές διαδικασίες, πρωτόγνωρες για οποιαδήποτε άλλη δημοτική παράταξη της περιοχής.

Ξεκίνησε σαν μια ομάδα ενεργών πολιτών του Δήμου Χερσονήσου, με διάθεση για μια κοινωνία ζωντανή, διεκδικητική, μαχητική. Άνοιξε τη συζήτηση με τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής για τα προβλήματα που απασχολούν όλους.

Στις εποχές της κρίσης, δημιουργεί ένα συμμετοχικό δίκτυο με προσανατολισμό την κοινωνία και τη συνοχή της, το περιβάλλον και την προστασία του.

Με στόχο την παραπέρα ανάδειξη των προβλημάτων της κοινωνίας, την προστασία του φυσικού και του δομημένου περιβάλλοντος, της πολιτιστικής κληρονομιάς, των μνημείων και της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, ενεργοποιείται προβάλλοντας τα προβλήματα και διεκδικώντας λύσεις.

Στα πλαίσια αυτά καλεί όλους τους δημότες να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν. Να χτίσουν τη νέα κοινωνία που έχουν όλοι τόσο ανάγκη. Να απαιτήσουν από την αυτοδιοίκηση και τις δημόσιες αρχές. Να κινητοποιηθούν με κάθε πρόσφορο μέσο για τα προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται ή λύνονται σε βάρος της κοινωνίας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook