Με εκπροσώπους των ΜΜΕ και δημοσιογράφους συναντήθηκε για πρώτη φορά χτες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Γιώργος Μαυραντωνάκης παρουσιάζοντας την ιδρυτική Διακήρυξη του συνδυασμού του \”ΑΞΙΑ\”.

Υπήρχε άλλωστε παλιότερη σχέση και γνωριμία ανάμεσα στις δυο πλευρές, από την εποχή της Sky Express της οποίας υπήρξε ιδρυτής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. για αρκετά χρόνια, και σήμερα στην MINOAN AIR.

Στο δείπνο που ακολούθησε στο \”ΠΕΣΚΕΣΙ\”, είχε την ευκαιρία να εξηγήσει τους λόγους της υποψηφιότητας του,σε μια δύσκολη για την αυτοδιοίκηση συγκυρία, αλλά και για την ίδια του την περιοχή που καταγράφει αναπτυξιακό έλλειμμα.

Ο ίδιος τόνισε ότι \”προτεραιότητα του θα είναι η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου, ο στρατηγικός σχεδιασμός και η αειφόρος ανάπτυξη προκειμένου να κερδίσει ξανά ο Δήμος το στοίχημα της επόμενης μέρας.\”

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο συνδυασμός του στελεχώνεται από νέους ανθρώπους,δοκιμασμένους στον επαγγελματικό στίβο, πετυχημένα στελέχη στην κοινωνία, με όραμα, όρεξη και δυνάμεις ικανές για να προσφέρουν στον τόπο.

Ως άνθρωπος της αεροπορίας ο ίδιος, εκτίμησε με ακρίβεια ότι ο Δήμος μπορεί \”να απογειώσει το έμψυχο υλικό της τοπικής κοινωνίας αρκεί να δουλέψει με μέθοδο, συνέπεια και καθαρότητα σκέψης και στρατηγικής, προσόντα που διαθέτει το σύνολο των υποψηφίων Δημοτικών του συμβούλων.\”

Σήμερα Παρασκευή 28/3/14 ο Γιώργος Μαυραντωνάκης θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή \”ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ\” του Κώστα Συλιγάρδου στην Τηλεόραση Creta στις 15:00

Κ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook