Σχόλιο του Μ. Συντυχάκη με αφορμή ρυθμίσεις στην πλατεία Σινάνη:
«Υποσχέσεις μοίρασε ο κος Κουρακης στους κατοίκους της περιοχής στην πλατεία Σινανη στο Ατσαλένιο απαντώντας στα παραπόνα τους για τη χρήση της συγκεκριμένης πλατείας.
Πριν 2 χρόνια απέφυγε ο Δήμαρχος να δεσμευτεί για τη ρύθμιση και λύση του προβλήματος που είχε προκύψει με την μετατροπή της κυκλικής πλατείας σταυροδρόμι όταν η Επιτροπή Αγώνα Νοτίων Προαστίων τότε με την υποστήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης είχε φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Προφανώς είναι εύκολο προεκλογικά να μοιράζει ο απελθών Δήμαρχος υποσχέσεις, δεν κοστίζουν τίποτα, και να διαγράφει αυθαίρετα χρόνων ταλαιπωρία και κινδύνους που η προηγούμενη υποτιθέμενη ανάπλαση της πλατείας είχε προκαλέσει.
Κουβέντα επίσης δεν ακούστηκε για την αξιοποίηση παρακειμένου οικόπεδου προς όφελος των κάτοικων για το όποιο οι πληροφορίες λένε ότι έχει πουληθεί σε εμπορική επιχείρηση. Η συγκεκριμένη πλατεία είναι κίνδυνος θάνατος για τους περαστικούς και τα οχήματα αφού υπάρχει επί της πλατείας πιάτσα ΤΑΞΙ πάνω στην πορεία της λεωφορειακής γραμμής, αλλά και εντελώς λάθος κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αυξάνουν τις πιθανότητες ατυχήματος.
Ήταν άραγε ανάγκη αν έρθουν οι Δημοτικές εκλογές για να θυμηθεί ο Δήμαρχος το θέμα;»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook