Στις δυτικές συνοικίες της πόλης και συγκεκριμένα στα Καμίνια, βρέθηκε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός μαζί με μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ηρακλείου «Δύναμη Πολιτών». 

Ο κ. Λαμπρινός και οι συνεργάτες του συνομίλησαν για αρκετή ώρα με κατοίκους και παρουσίασαν τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού που αφορούν στην τοπική ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη, τον πολιτισμό και την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών. 

Το παρών έδωσαν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δύναμης Πολιτών» οι οποίοι κατάγονται και κατοικούν στην περιοχή γνωρίζοντας από «πρώτο χέρι» τις ελλείψεις της. 

Σε διάλογο με τους κατοίκους διαπιστώθηκε το έλλειμμα σε κοινόχρηστους χώρους, σε παιδικές χαρές, σε πράσινο, σε πεζοδρόμια αλλά και σε οδούς διαφυγής σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. 

Οι κάτοικοι , ειδικότερα, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση στην επέκταση του σχεδίου πόλεως στις δυτικές συνοικίες και συγκεκριμένα στον Ξηροπόταμο. Αναφέρθηκαν, επίσης, στο οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα κατά τις ώρες αιχμής, το οποίο παραμένει άλυτο δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις τους.