Η Τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, επισκέφτηκαν την Κέρκυρα ως προσκεκλημένοι ομιλητές ημερίδας με θέμα τον Τουρισμό, την οποία διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπ. Σπύρου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Σκούρτη και το Δήμαρχο Κέρκυρας, κ. Ιωάννη Τρεπεκλή.

Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν όλα τα σχετικά με τον τουρισμό προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν τόσο στην αναγκαιότητα ύπαρξης μιας κεντρικής διαφημιστικής καμπάνιας, όσο και στην ανάγκη για στοχευμένες περιφερειακές καμπάνιες που να αναδεικνύουν αποτελεσματικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής.

Η κ. Κεφαλογιάννη και ο κ. Π. Αλιβιζάτος επισήμαναν τις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρουν το μοναδικά μνημεία και τα μουσεία του νησιού, όπως το Αχίλλειο και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, μνημεία που αμφότερα προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών από σημαντικές αγορές τουρισμού όπως αυτές της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Άπω Ανατολής.

Τέλος η κα Κεφαλογιάννη δήλωσε ότι ο Ελληνικός τουρισμός δεν χρειάζεται μαγικές συνταγές, αλλά πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις, που δυστυχώς η Κυβέρνηση αρνείται να προωθήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook