Ο γνωστός δικηγόρος, Νίκος Μπούρας, το περασμένο Σαββατοκύριακο κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής, πως έχει εξαφανιστεί η γυναίκα του Θάλεια Χούντα, από το μεσημέρι της Παρασκευής χωρίς να δώσει σημεία ζωής, τα τελευταία 24ωρα.

Όπως ο ίδιος τόνισε στην εκπομπή Μίλα, «Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει. Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω δημόσια είναι για να παρακαλέσω οποιονδήποτε, αν γνωρίζει κάτι, να μου το πει. Ο δεύτερος λόγος είναι για να παρακαλέσω τους ίδιους τους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι και να εξηγήσουν κάποια πράγματα... Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς, από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Αλλά ούτε τότε μου έδωσαν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν είναι καλά. Δεν έχω ίχνος ζωής.

Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να πάρουν ένα τηλέφωνο και να παρακαλέσω τον κόσμο αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι να απευθυνθεί σε μένα ή στις αρχές. Εκείνη την ημέρα θα έπαιρνε ταξί για να πάει στο λιμάνι του Πειραιά για ένα ρεπορτάζ. Έφυγε με ταξί που πήρε περίπου στις 8 το βράδυ.»

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν το σενάριο της απαγωγής καθώς δεν έχουν ζητηθεί ακόμη λύτρα. Όλα τα ενδεχόμενα για την ΕΛ.ΑΣ. είναι ανοιχτά και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.newpost.gr