Στα Δειλινά, σε μια περιοχή όπου καταγράφονται υψηλά ποσοστά ανεργίας, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ηρακλείου «Δύναμη Πολιτών». 

Ο κ. Λαμπρινός συνομίλησε με κατοίκους που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση και τόνισε ότι, σε αυτήν συγκυρία, ο δήμος οφείλει να επιτελέσει υψηλό κοινωνικό έργο προς τους αδύναμους, σε αυτούς που δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες. 

«Άμεση προτεραιότητά μας είναι ο αδύναμος, αυτός που είναι «πεσμένος κάτω». Βασικός πυλώνας του προγράμματος μας είναι η κοινωνική αλληλεγγύη. Ο δήμος οφείλει να συντονίζει ένα ευρύ και πολύ-συμμετοχικό δίκτυο αλληλεγγύης από φορείς, οργανώσεις, συλλογικότητες και εθελοντές, ώστε η βοήθεια να φθάνει στα θύματα αυτής της κρίσης η οποία έχει αποκτήσει διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης», τόνισε μεταξύ άλλων. 

Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός ξεκαθάρισε προς τους κατοίκους των Δειλινών ότι ο συνδυασμός του οποίου ηγείται είναι ανεξάρτητος καθώς, όπως υπογράμμισε, «καμία συμφωνία, δέσμευση, παραχώρηση ή όρος δεν έχει προηγηθεί της απόφασής μας να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας. 

Οι υποψήφιοι μας προέρχονται από όλα τα κόμματα της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς.»