Την παραίτησή του προς την Γραμματεία Συνδικαλισμού της ΝΔ υπέβαλε το ΔΣ της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης (ΕΚΟ) Φαρμακοποιών με αφορμή την κατάθεση του Νομοσχεδίου, στη Βουλή, καταγγέλλοντας «μυστικές συμφωνίες» και «προώθηση των συμφερόντων των καρτέλ στο χώρο του φαρμάκου», που οδηγούν, όπως αναφέρουν, «στην απαξίωση του ρόλου του φαρμακοποιού αλλά και της δημόσιας υγείας».
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους, την οποία υπογράφουν ο Γραμματέας και ο ειδικός Γραμματέας ΕΚΟ Φαρμακοποιών Στέλιος Καλογερόπουλος και Δημήτρης Λυκουρέσης, αντίστοιχα, «παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, παρά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, καταλήξαμε θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου από τον Κ. Χατζηδάκη και τα μεγάλα συμφέροντα. Καταστρέφετε 12.000 οικογένειες φαρμακοποιών και 20.000 εργαζομένων στον χώρο χωρίς δισταγμό\”.
Και συνεχίζουν: \”Εξυπηρετείτε 2-3 μεγαλοεπιχειρηματίες και μετατρέπετε το φάρμακο και την υγεία σε εμπόρευμα ενός άθλιου κερδοσκοπικού κυκλώματος. Θα σας αφήσουμε μόνους να συνεχίσετε αυτό το υπόγειο παιχνίδι της καρτελοποίησης και των μεγάλων συμφερόντων, τονίζοντας πως θα είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό, εσείς και όσοι άλλοι ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα».
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook