Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σαρρή εντάσσεται ο μηχανολόγος μηχανικός τ.ε. Δημήτρης Στιβανάκης.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

\”-Κάθε πράγμα στον Καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο

-Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες

-Γύρευε την δουλεία σου βρε παιδί μου

Αυτά σε παροιμίες και άλλα πολλά που δεν γράφονται άκουσα κατά την ανακοίνωση της απόφασης μου να ασχοληθώ με τα κοινά! Βέβαια τα είχα ξανακούσει όταν ξεκίναγα με το συνδικαλιστικό κίνημα το 2011. Αυτοί που «ξέρουν» λένε ότι ο σωστός πολιτικός τώρα λουφάζει δεν είναι κατάλληλοι οι καιροί!

Όμως εγώ λέω τώρα!

Τώρα χρειάζονται κότσια τώρα που θέλει τόλμη και γερό στομάχι, τώρα που θέλει και λίγη μαγκιά ρε παιδί μου – να τολμάς στα δύσκολα που λένε- Γιαυτά λοιπόν θα ζητήσω την ψήφο σας, για να βοηθήσουμε τον Γιάννη Σαρρή τώρα που δίνεται η ιστορική ευκαιρία να αλλάξουμε το κατεστημένο στους Δήμους που τόσα χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται από τις πελατειακές σχέσεις και τις επιταγές. Με την πρωτοβουλία πολιτών -πρώτα ο άνθρωπος μια νέα Δημοτική κίνηση που σαν Αρχή θα πάρει μέρος στον ενεργό μετασχηματισμός της κοινωνίας μας προς το καλύτερο προς το ανθρώπινο προς το δημοκρατικότερο Με αγάπη για τα Χανιά τους πολίτες και το περιβάλλον.

Οσο για μένα καταθέτω στα χέρια του Γιάννη την σχεδόν 30ετή εμπειρία μου σε μεγάλα δημόσια έργα αλλά και στην τεχνική εκπαίδευση όταν αυτά συνδυάστηκαν, και υπόσχομαι ότι χωρίς συμβιβασμούς θα προχωρήσουμε για Χανιά όπως τα έχουμε ονειρευτεί!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook