Έξι κρητικοί βρίσκονται ανάμεσα στους 38 υποψήφιους ευρωβουλευτές της  «Ελιάς», τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα σήμερα Κυριακή.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι, στο Cine Κεραμεικός και σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ΝΕΑ, οι υποψήφιοι από την Κρήτη είναι οι εξής:

Γιώργος Παπακωνσταντής

Γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Πειραιά, Παιδαγωγικά στο πανεπιστήμιο Κρήτης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από όπου πήρε το διδακτορικό του στις πολιτικές ασφάλειας.

Νίκος Ανδρουλάκης

Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Διπλωματούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος τίτλου του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Υλικά και Περιβάλλον».

Δημήτρης Μπρίμης

Γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Ρώμης (LaSapienza). Ειδικεύτηκε στην Γενική Ιατρική στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου και από το 2003 εντάχθηκε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπου εργάζεται μέχρι σήμερα με το βαθμό του Επιμελητή Α.

Ευαγγελία Κουρουπάκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Οδοντίατρος – υποδιοικήτρια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας. Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτρια στο Τμήμα Βοηθών Οδοντιάτρων στη Σιβιτανίδειο Σχολή.

Βασιλική Σουλαδάκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, κατάγεται από την Κρήτη. Διεθνολόγος. Υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστήμιου

Aπόστολος Ψωμάς

Γεννήθηκε το 1981 στη Λάρισα, μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφιος Διδάκτωρ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook