Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή \”Μες την καλή χαρά\” και μίλησε για τη σχέση της με τον γιο της και τους λόγους που δεν θέλει να μιλάει με τον εαυτό της.

Η Αννίτα Πάνια μιλώντας για τους λόγους που δεν δίνει συνεντεύξεις είπε: \”Είμαι βαθιά κομπλεξικός άνθρωπος. Δεν βρίσκω τον λόγο να μιλάω για μένα. Νοιώθω ντροπή γιατί θα πρέπει να πω αν έχω κάνει έκτρωση, πως έπιασα το παιδί, αν θήλασα το παιδί , πως ερωτεύτηκα πως ξερωτεύτηκα\”.

Ο γιος της έχει αλλάξει τη ζωή της παρουσιάστριας, όχι όμως και τις συνήθειες της. Όπως αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια ποτέ και για κανέναν λόγο δεν μπαίνει στην διαδικασία να κάνει κάτι που δεν θέλει: \”Δεν έχω καταπιέσει τον τρόπο ζωής μου με την έλευση του παιδιού. Το παιδάκι ήρθε στη ζωή μου μόνο για καλό, είναι ο γκόμενος μου τον λατρεύω, αλλά δεν έχει χρειαστεί να κάνω πράγματα που δεν θέλω.

Το παιδί πάει στα παιδικά πάρτι με την νταντά του, περνάει καλύτερα από τα να πηγαίναμε μαζί του εμείς και να καταστρέφαμε το παιδικό πάρτι. Μας έχει συμβεί αυτό, γιατί σταματήσανε οι άνθρωποι και κοιτούσαν δύο ηλίθιους ανθρώπους. Φαινόμασταν πως ήμασταν γελοίοι γιατί δεν ταιριάζαμε εκεί μέσα ήμασταν ασύμβατοι. Δεν μπορώ να καταπιεστώ\”.

yupiii.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook