Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ στη Λιβαδειά, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό με 2-1.

Οι φάσεις του αγώνα:

8΄ ΓΚΟΛ: 1-0 ο Λεβαδειακός. Ωραία σέντρα ακριβείας του Μιλοσάβλιεβ από τα αριστερά, με καρφωτή κεφαλιά, χωρίς άλμα, ο Κονέ σκοράρει για τέταρτο σερί εντός έδρας ματς για τον Λεβαδειακό.

14΄ Κίτρινη κάρτα στον Παπάζογλου.

21΄ Καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με τον Μιλοσάβλιεβ από το ύψος του πέναλτι και χωρίς άμυνα να σουτάρει πολύ άουτ.

25΄ Φάουλ σε καλή θέση για τον ΟΦΗ. Ο Ντουντού επάνω από την μπάλα. Εκτελεί αλλά η προσπάθειά του σταματά στο τοίχος.

30΄ ΓΚΟΛ: 1-1 ο ΟΦΗ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παπάζογλου πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μακρής στο ύψος του δεύτερου δοκαριού, με δυνατό σουτ, ισοφάρισε.

32΄ ΓΚΟΛ: 2-1 ο Λεβαδειακός. Ο Βαγγέλης Μάντζιος με ωραίο δεξί πλασέ, εντός περιοχής, δίνει ξανά αβαντάζ στον Λεβαδειακό.

34΄ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Μετά από κόρνερ του Μιλιάζες, ο Κώτσιος έσωσε την ισοφάριση πριν εμπλακεί στη φάση ο Παπάζογλου.

41΄ Κίτρινη κάρτα στον Τριποτσέρη (ΟΦΗ) και στον Πετράτσι (Λεβαδειακός).

57΄ Κίτρινη κάρτα στον Ροβίθη.

68΄ Αποβλήθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ Σα Πίντο για διαμαρτυρία στον Γιάχο. Ο Πορτογάλος διαφώνησε μ΄ ένα φάουλ που έδωσε υπέρ του Λεβαδειακού ο κ. Γιάχος και σε έξαλλη κατάσταση του επιτέθηκε φραστικά. Βρίσκεται ήδη στα αποδυτήρια.

74΄ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κονέ, ο Αγριμάκης αποκρούει εντυπωσιακά και κρατά το 2-1. Η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο!

88΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπαρέιρο.

94΄ Κίτρινη κάρτα στους Γεωργίου και Στρατηλάτη για καθυστέρηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα(84\’ Γεωργίου), Ορτέγκα(72\’ Μάρτινς), Μιλοσάβλιεβ(94\’ Μάγκας), Μάντζιος.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μπούρμπος(46\’ Στάθης), Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Μπαρέιρο, Μακρής, Ντουντού(63\’ Κουτσιανικούλης), Κάλαϊτζιτς(80\’ Νούνιεζ), Ροβίθης, Ζε Εντουάδρο,Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook