Τελευταία ενημέρωση 21:00

Το συνδυασμό \”Κρήτη Μπορούμε\” παρουσίασε  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Αστόρια του Ηρακλείου, ο οποίος έχει κατακλυσθεί από πολίτες. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση από τον κ. Τσόκα των τεσσάρων υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών που είναι οι:

\"\"


Χανιά: Μανώλης Σταματάκης 


Ρέθυμνο: Κώστας Δανδουλάκης 


Ηράκλειο: Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης


Λασίθι: Γιώργος Ζερβάκης 

Στην ομιλία του ο κ.Τσόκας αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο το νησί στην διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης Κρήτης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά εκτελέστηκαν συνολικά 4.800 μικρά η μεγάλα έργα και στην Κρήτη εισέρρευσαν δύο δις ευρώ.

\"\"

Σε αρκετά σημεία άσκησε δριμεία κριτική στην σημερινή Περιφερειακή αρχή χαρακτηρίζοντάς την ως ανήμπορη και χωρίς όραμα.

\"\"

Ο κ.Σεραφείμ Τσόκας παρουσίασε αναλυτικά τις προγραμματικές, αρχές και θέσεις του συνδυασμού \”Κρήτη Μπορούμε\”, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι Κρητικοί αποκτούν φωνή και δύναμη.

Χαρακτηριστικός είναι ο υπότιτλος στο όνομα του συνδυασμού \”Κρήτη Μπορούμε\” που είναι : \”Κανένας Κρητικός μόνος του\”.

\"\"

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Τσόκας δήλωσε:

«Σήμερα, εδώ από το Ηράκλειο, στείλαμε ένα μήνυμα αλλαγής, ένα μήνυμα συσπείρωσης και αλληλεγγύης. Ο συνδυασμός μας “Κρήτη Μπορούμε”, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Κρητικούς, ανεξάρτητα από πολιτικές ή ιδεολογικές πεποιθήσεις.

Καλούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να συστρατευθούν μαζί μας, σε έναν αγώνα για την Περιφέρεια, σε μια κοινή προσπάθεια για να γίνει η Κρήτη η πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας που θα βγει από την κρίση. Βρισκόμαστε εδώ για να ενώσουμε, για να ανοίξουμε νέες προοπτικές, όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Σχεδιάζουμε με ρεαλισμό το μέλλον, διεκδικούμε αδιαπραγμάτευτα αυτά που μας αξίζουν, απελευθερώνουμε τη δυναμική του τόπου. Δεν θα αφήσουμε κανέναν Κρητικό μόνο του στην κρίση, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί μπορούμε. Το κατάμεστο “Αστόρια” έδειξε το δρόμο προς τη νίκη. Μια νέα εποχή για την Κρήτη ξεκινά».

Σε ότι αφορά στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού, αυτοί είναι:

Απο τα Χανιά παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Γιώργος Κονταξάκης – Ευτύχης Πυροβολάκης – Χρήστος Τσοντάκης ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι απο τα Χανιά θα ανακοινωθούν και θα παρουσιασθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

\"\"

Απο το Ηράκλειο οι :

Ανδρουλάκης Νίκος – Αρβανιτάκης Δημήτρης – Βιδάκη Γαρυφαλιά – Γαβαλάς Θωμάς – Δασκαλάκης Φραγκίσκος – Δεικτάκης Γιάννης – Κανακαράκη Δημάκη Μαρίνα
Κομνηνού Ελένη – Λουράκης Βασίλης – Λυδάκη Μαρία – Μανιαδάκης Τάσος (Αναστάσιος) – Μαρακομιχελάκης Μιχάλης – Μαστοράκης Γιώργος – Ματαλλιωτάκης Γιώργος
Μαχαιριανάκης Μιχάλης – Ξυλούρης Γιώργος – Παστού Αναστασία – Πεχυνάκης Μάνος – Σαλούστρος Γιώργος – Τζουανάκης Μανώλης

\"\"

Τζουλιαδάκης Γιώργος – Τζωρμπατζάκη Σόνια – Τιτομιχελάκη  Μπέρκη Μαρία – Τουπάκης Φανούρης – Τσαπάκη Έυα Μαρία – Χαριτάκης Κώστας

\"\"

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Σεραφείμ Τσόκα εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook