Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά την Δευτέρα 31/3, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα την Δευτέρα 31/3, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση 2 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook