Η Επισκοπή έπαιξε για την τιμή της στο Αίγιο, και παρότι αδιάφορη βαθμολογικά, με το 1-1 που απέσπασε από τον Παναιγιάλειο τον έθεσε εκτός πλέι οφ.
Οι γηπεδούχοι \”αυτοκτόνησαν\” αφού με νίκη θα έμπαιναν στην τετράδα, αλλά μάλλον… επαναπαύτηκαν όσο είχαν ενημέρωση για το 0-0 στο Φωστήρας-Ηρακλής Ψαχνών. Το γκολ της ομάδας του Ταύρου όμως στο 94\’ έστειλε (μαζί με τους κιτρινόμαυρους) στα πλέι οφ και την ομάδα της Εύβοιας.
Στο 71\’ ο Χρυσοφάκης άνοιξε το σκορ, με την Επισκοπή να υποστηρίζει ότι το γκολ προήλθε από οφσάιντ και στο 79\’ ο Μανουσάκης με μακρινό σουτ ισοφάρισε, σε φάση που έκανε κακή εκτίμηση ο Ανδρούτσος.

Φάσεις-γκολ

(πηγή: aoepiskopis)
11’ Σουτ του Ατματσίδη αουτ.
23’ Μακρινό σουτ από τον Σκαρτσίλα η μπάλα στα χέρια του Κελαϊδή.
31’ Σέντρα του Αργυρόπουλου σουτ του Σκαρτσίλα μέσα από την περιοχή .ψιλά άουτ.
33’ Σουτ του Αγουρίδη, απομακρύνει σε κόρνερ ο Κελαϊδής.
35’ Μακρινό σουτ του Γκονζάλες μπλοκάρει ο Ανδρούτσος.
48’ Κόρνερ με το Σκαρτσίλα, κεφαλιά του Αργυρόπουλου θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κελαϊδή.
71’ Φάουλ με εκτελεστή τον Σκαρτσίλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της ομάδας μας, ριμπάουντ από τον Μπουρλάκη θα πλασάρει, αλλά πριν περάσει η μπάλα την γραμμή ο Χρυσοφάκης από θέση οφσάιντ θα ανοίξει το σκορ 1-0.
73’ Πλασέ του Σκαρτσίλα στο αριστερό δοκάρι της Επισκοπής.
78’ Δοκάρι για τον Παναιγιάλειο σε σουτ του Μπουρλάκη.
79’ Με σουτ από τον Μανουσάκη στην δεξιά γωνία του Ανδρούτσου η ομάδα μας θα ισοφαρίσει 1-1.
83’ Σουτ από τον Σουμπασάκη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
84΄Νέο σουτ του Μαρτσάη απόκρουσε ο Ανδρούτσος.
87’ Ακόμα ένα σουτ με τον Σκαρτσίλα άουτ.
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Γκοτσούλιας, Σούλης, Ακπαρίδης, Σταμογιάνος, Ατματσίδης, Μπουρλάκης, Μπούνας, Αργυρόπουλος (66’ Χρυσοφάκης), Σκαρτσίλας (87’ Διαμαντόπουλος).
Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Φραντζεσκάκης (67’ Μαρτσάκης), Βουρβαχάκης (55’ Δελήμπασης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης, Γιακουμάκης (60’ Καρασαββίδης), Βελονάκης.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή της η Επισκοπή ευχαρίστησε τον Παναιγιάλειο για την φιλοξενία.
Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος και τους φιλάθλους της ομάδας, για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, παρά την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα στο Αίγιο. Απέδειξαν για μια ακόμα φόρα ότι ο Παναιγιάλειος είναι ομάδα που τιμά την ιστορία του και αξίζει να διεκδικεί το καλύτερο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook