Με επιτυχία διοργάνωσε τον δεύτερο αγώνα DRIFT & GP Tuning για το 2014, την Κυριακή 30 Μαρτίου στο πάρκινγκ του ΟΑΔΥΚ στην Αγυιά.
20 τελικα οι αγωνιζόμενοι που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στον χώρο του αγώνα και να πάρουν εκκίνηση συμμετέχοντας έτσι σε άλλη μια διοργάνωση της τοπικής λέσχης. Η νέο-σχεδιασμένη διαδρομή είχε ενδιαφέρον για τους αγωνιζόμενους που μετά από ένα-μιση μήνα ξαναβρέθηκαν να οδηγούν «αγωνιστικά» τα οχήματά τους.
Πρώτος στην Κατηγορία Eπιβατικών εως 1600 κυβικών τερμάτισε ο Θοδωρής Βαφειάδης με Ηonda Civic με δεύτερο τον Σταμάτη Φουντουλάκη με Seat Ibiza
Για την κατηγορία Επιβατικών 2000 κυβικών, το πρώτο σκαλί του βάθρου κατέλαβε ο Κώστας Σπυριδάκης με Subaru Impreza.
Ο Θεοδωράκης Λευτέρης κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Αγωνιστικών 1400 κυβικών με Peugeot Rallye, αφήνοντας δεύτερο τον Γιάννη Βρανά με το ίδιο αυτοκίνητο.
Την νικητήρια τριάδα στην κατηγορία των Αγωνιστικών εως 1600 κυβικά που πάντα έχει και τις περισσότερες συμμετοχές, συμπλήρωσαν οι Φραγκιαδάκης Λεωνίδας (1ος) με Peugeot Rally, Παντελάκης Μανώλης με Citroen AX (2ος) και Λουπασάκης Στράτος με Peugeot 106 Rallye (3ος) 
Στα Αγωνιστικά των 2000 κυβικών πρώτος ο Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος με VW Golf με δεύτερο τον Μεγαλακάκη Γιώργο με Lancia Delta.
Το θέαμα συμπληρώθηκε με τους 6 αγωνιζόμενους στο Drift
6 θηρία ζέσταναν τα λάστιχά τους και ετοιμάστηκαν για ένα αγώνα με βαθμολογημένα περάσματα και δοκιμασίες σε ζευγάρια.
Στα βαθμολογημένα η κατάταξη είχε ως εξής :
Σγουράκης Νίκος 210 βαθμούς, Μπαλαντινάκης Αλέξης με 245, Τσαγκαράκης Δήμητρης με 273, Δασκαλάκης Γιώργος 243, Πετράκης Μιχάλης 0 βαθμους (3 περάσματα με τετ-α-κε), και Παπαδάκης Παύλος 90 βαθμούς. Βάση αυτής της βαθμολογίας «παντρεύτηκαν» και τα «ζευγάρια» για τα διπλά περάσματα και έτσι οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα, δυστυχώς όμως με 2 εγκαταλείψεις λόγω «εξόδου» των αυτ/των (Πετράκη Μιχάλη και Τσαγκαράκη Δημήτρη) από την προκαθορισμένη διαδρομή ευτυχώς μόνο με μικρές υλικές ζημιές.
Μετα τις εναλλαγές των «ζευγαριών» ανάλογα με την βαθμολογία τους τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
1ος Μπαλαντίνος Αλέξης, 
2ος Σγουράκης Νίκος και 
3ος Δασκαλάκης Γιώργος
Αυτός λοιπόν ήταν και ο δεύτερος αγώνας από τους 5 της χρονιάς για το Επαθλο που προκήρυξε η ΑΛΑΧ στην αρχή του έτους. 5 στο σύνολο αγώνες, εκ των οποίων θα προσμετρήσουν οι 4
Μεγάλη και σημαντική η βοήθεια από τον Μεγάλο Χορηγό του Αγώνα την CARGLASS με Αντιπρόσωπο Χανίων ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (παροδος Λ.Κ.Καραμανλή).
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Υποστηρικτές και αυτής της διοργάνωσης, την Βιοτεχνία Υποδημάτων Nikos Shoes, την TOYOTA ΣΑΡΡΗΣ, τον Fotaras Exhaust Systems & Extreme Tuning, το Κρεοπωλείο Μπούρμος και το Φανοβαφείο Κυρμιτζόγλου, το MEDUSA Prive Show Club και την Αμαλία Πολυχρονάκη Μεταβιβάσεις-Ταξινομήσεις.
Kαταλυτική βέβαια και η βοήθεια από την Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης και τον ΟΑΔΥΚ για την παραχώρηση του χώρου του αγώνα και τους ευχαριστούμε πολύ, το πλήρωμα και το Ασθενοφόρο από το ΝΝΚ, όπως επίσης και την ANEK Lines.
Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο αξίζουν όλα τα παιδιά της ΑΛΑΧ που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία, και στον φωτογράφο Αρη Μυριδάκη που βρέθηκε από νωρίς στο χωρο του αγώνα και φωτογραφίες του θα βρείτε στο link εδώ. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.684748178251108.1073741868.162555973803667&type=3
Σημαντική η ραδιοφωνική προβολή της διοργάνωσης απο τον MAX FM, τα site www.CretePlus.gr, www.Flashnews.gr, www.CRN.gr, www.CretaDrive.gr που δεν παρέλειψαν μέρα να αναφέρουν και να διαφημίζουν το γεγονός, όπως επίσης τα Χανιώτικa Νέα και τον Μανώλη Μαρκαντωνάκη, και τον Κόσμο της Πόλης.
To επόμενο ραντεβού δόθηκε για την επόμενη Κυριακή 6/4 στις 11 το πρωί για τον 1ο αγώνα Rally Sprint για το 2014 στην ειδική διαδρομή Βαντέ – Κοντόπουλα με Μεγάλο Χορηγό Δ.Γιαννακόπουλο Bosch Service / Service Αντλιών – Μπεκ – Turbo (Νεροκούρου 117) 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook