Με παλικαρίσια εμφάνιση ο Κισσαμικός αδικείται από το τελικό 0-0 με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης.
Η υποδοχή που επιφύλαξαν στη Χανιώτικη ομάδα ήταν \”θερμή\” (αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης), αλλά οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου δεν… μάσησαν!
Με έξυπνη τακτική και παίζοντας ιδανικά στην κόντρα ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική μπορούσε να φύγει με ένα μεγάλο \”διπλό\” από τη Νίκαια αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, τον Μπαμπανιώτη, που έδειξε ότι δεν ήταν τυχαίο το πέρασμά του από τη Super League. 
Ο ικανότατος γκολκίπερ των γηπεδούχων αρνήθηκε με σπουδαίες επεμβάσεις το γκολ σε τρεις περιπτώσεις στον Στεφανίδη και σε μία στον Πασιαλή. 
Ακίνδυνοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι, τα \”άκουσαν\” στο τέλος από τους φιλάθλους τους, αφού με νίκη θα έμεναν \”ζωντανοί\” στο… κυνήγι της ανόδου. 
Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν ούτε από την αποβολή του Κόντη με δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά.
Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Κύφος-Γιαμούζης (Πιερίας)
Κίτρινες: Μποτωνάκης (45’), Ενγκουέμ (67’), Κόντη (77’), Κόντη (79’), Μαρουκάκης (90’)
Κόκκινη: Κόντη (79’)

Οι φάσεις του αγώνα

1’ Φάουλ του Χρυσάφη η μπάλα πέρασε επικίνδυνα απ’ όλους και κατέληξε άουτ. 
16’ Σουτ του Ενγκουέμ αρκετά έξω από την εστία. 
17’ Κόρνερ του Χρυσάφη κεφαλιά του Ατματσίδη άουτ. 
31’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κισσαμικό, με τον Στεφανίδη να αλλάζει ωραία τη μπάλα με τον Πασιαλή και να πλασάρει υποχρεώνοντας σε σπουδαία επέμβαση τον Μπαμπανιώτη. Στη συνέχεια το πλασέ που επιχείρησε ο Στεφανίδης κόντραρε σε αμυντικό και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
33’ Εκτέλεση φάουλ του Παραλίκη προβολή του Στεφανίδη μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Μπαμπανιώτης. 
35’ Επικίνδυνη σέντρα του Κουμπρόγλου, ο Πασιαλής δεν προλαβαίνει να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στο τέρμα και στη συνέχεια υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ.
36’ Σουτ του Χατζηλιόντα στην «αγκαλιά» του Μπαμπανιώτη. 
37’ Σουτ του Στεφανίδη ο Μπαμπανιώτης με σπουδαία εκτίναξη μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. 
40’ Ο Μπερνιδάκης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Λαζαρίδης έγκαιρα του κλείνει το οπτικό πεδίο αποκρούοντας το πλασέ του. 
41’ Κόρνερ του Χρυσάφη, η μπάλα φτάνει στον Κατσαβριά, που πλασάρει για να διώξει μπροστά από τη γραμμή του τέρματος ο Καρβουνιάρης. 
44’ Ο Χατζηλιόντας φεύγει στην αντεπίθεση και πασάρει στον Πασιαλή, το σουτ του οποίου φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία. 
49’ Από πάσα του Στεφανίδη ο Πασιαλής σουτάρει και με νέα σπουδαία επέμβαση ο Μπαμπανιώτης αποκρούει σε κόρνερ. 
65’ Σέντρα του Βουτσιώτη, ο Λαζαρίδης υπό την πίεση του Χρυσάφη διώχνει προσωρινά και ο Μαρουκάκης σουτάρει ψηλά άουτ. 
73’ Από βολέ του Λαζαρίδη ο Στεφανίδης πήρε τη μπάλα και σούταρε με τον Μπαμπανιώτη εκ νέου να αρνείται το γκολ, αποκρούοντας σε κόρνερ. 
74’ Δίλεπτη διακοπή για μπουκάλι που πετάχτηκε από φιλάθλους των γηπεδούχων στον β’ βοηθό Γιαμούζη. 
79’ Ο Κόντη έχοντας δεχθεί αντιαθλητικό μαρκάρισμα, που δεν σφυρίχτηκε φάουλ, βρίσκεται στο έδαφος και μετά από λίγο ο ρέφερι της αναμέτρησης του δείχνει δεύτερη κίτρινη υποστηρίζοντας ότι μπήκε εντός γηπέδου για να κάνει καθυστέρηση. 
86’ Σουτ του Βουτσιώτη άουτ. 
89’ Πλασέ του Σιμιτσή περνάει παράλληλα από την εστία.
90+3’ Φάουλ του Χρυσάφη η μπάλα προσκρούει στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού.
Ιωνικός: Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Σκλιοπίδης, Κορακάκης, Γρομητσάρης, Σιμιτσής, Καλλέργης (63’ Βασιλείου), Κατσαβριάς (52’ Πολυχρόνης), Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Μπερνιδάκης (45’ λ.τρ. Βουτσιώτης). 
Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο, Χολέβας, Καρβουνιάρης (88’ λ.τρ. Σμίλτος), Ενγκουέμ, Κουμπρόγλου, Μποτωνάκης, Πασιαλής (76’ Κόντη), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (86’ Κιν). 
Στον πάγκο ήταν και Τζιορτζιόνε, Μπάτζιο, Βλαχάκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook