Ο πρώην πρόεδρος της Ασπίδας και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Κώστας Πρωτοψάλτης, με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε την παραίτησή του από το Δ.Σ. του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μου αναλογούν ,για την δεινή θέση που βρίσκεται η ομάδα  καταθέτω στο Δ.Σ της ομάδας την παραίτηση μου από μέλος του συμβουλίου της ομάδας.

Η παραίτηση αυτή ,γίνεται για να μπορέσω απαλλαγμένος από την θεσμική θέση που είμαι να  αντιμετωπίσω τους ‘’εχθρούς’’ της ομάδας, και όλους αυτούς που ο καθένας για άλλους λόγους προσπαθούν να μας βλάψουν εξυπηρετώντας τους δικούς τους σκοπούς.

Συνεχόμενες κακές διαιτησίες, εχθρική αντιμετώπιση χωρίς να υπάρχουν προηγούμενα από ομάδες  ‘’αδιάφορες’’ που στέλνουν στο νοσοκομείο με τέσσερα ράμματα τον αρχηγό και στυλοβάτη της ομάδος στο πιο κρίσιμο παιγνίδι για μας, διπλό πέναλτι υπέρ μας που τελικά γίνεται επιθετικό φάουλ και τελειώνει η φάση. Επιθετικό φάουλ που δίνεται αμυντικό στο 89’ και από αυτό γίνεται το τελικό 1-0.

‘’Περίεργα’’ αποτελέσματα άλλων ομάδων,  έφτασαν σε σημείο μια ομάδα που έπρεπε βάση συνολικής εικόνας να  έχει τουλάχιστον 18-20 βαθμούς ,να έχει μόνο 9 και με (  18 συν 9) σύνολο 27  βαθμούς να κινδυνεύει να βρεθεί στα μπαράζ σωτηρίας  με το ‘’μοναδικό’’  σύστημα  εφεύρεση  κατανομής βαθμών ……

Παραμένω  απλός στρατιώτης της ομάδας ,και θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις, στο επίπεδο πού μού αναλογεί ,ενωμένοι μια γροθιά  όλοι ,για τον κοινό πλέον στόχο  την σωτηρία της ομάδας, που είναι ακόμα ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

 

 

 

                                                                                   Κώστας Πρωτοψάλτης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook