Το Δημοτικό σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωρόπουλου αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον πολιτισμό της χώρας μας, διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τη συγγραφέα Σοφία Ζαραμπούκα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την παγκόσμια ημέρα εορτασμού του παιδικού βιβλίου (2/4/2014) και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) στις 18.30.

Το δρώμενο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Καλλιτεχνικής άνοιξης» και συνδιοργανώνεται από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, το Εργαστήριο Μελέτης Γλώσσας και Λογοτεχνίας στην Εκπαίδευση του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστήμιου Κρήτης και τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου

Η εκδήλωση αφορά όλους τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά μια εκ των κορυφαίων συγγραφέων και εικονογράφων παιδικής λογοτεχνίας της χώρας μας.

Για το τιμώμενο πρόσωπο θα μιλήσει η κυρία Αλεξάνδρα Ζερβού, καθηγήτρια κλασικής φιλολογίας και παιδικής λογοτεχνίας του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα εκτεθούν δημιουργίες των μαθητών με αφορμή την επίσκεψη της κυρίας Ζαραμπούκα στο σχολείο.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook