Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών που αποσκοπούν στη στήριξη και αλληλεγγύη ανθρώπων που χρήζουν συνδρομής σε θέματα επιβίωσης, διοργανώνει το παζάρι «Διακονία Αγάπης για τον Συνάνθρωπο μας».

Το 3ο κατά σειρά παζάρι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου στην Πλατεία Ελευθερίας και ώρες 11:00 π.μ. έως 09:00 μ.μ.

Στο εν λόγω παζάρι, θα διατεθούν σε συμβολικές τιμές διάφορα είδη λαϊκής τέχνης, κεραμικής, μπιζού, διακοσμητικά που αποτελούν δημιουργίες και κατασκευές εθελοντών της Αρχιεπισκοπής και επίσης, θα υπάρχει ο πάγκος «Διακονίας Αγάπης» όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (μακράς διάρκειας).

Στη συγκεκριμένη δράση, συμμετέχουν όλες οι εθελοντικές ομάδες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, νέοι από τις ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής, η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου και εκτός των άλλων, θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου από 09:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ.

Επιπροσθέτως, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη ψυχαγωγία και ευχάριστη απασχόληση των μικρών παιδιών από τον παιδικό ραδιοφωνικό σταθμό Family 89,5.

Flashnews.gr / Γιώργος Σαριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook