Το \”Χαμόγελο του Παιδιού\” από 1 εως 6 Απριλίου θα είναι στο Ρέθυμνο με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων για τις δράσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, η κινητή μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο.

Σε σχετικό κάλεσμα προς τη ρεθεμνιώτικη κοινωνία αναφέρεται:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το έργο του, μας αποδεικνύει το μεγαλείο που μπορεί να επιτευχθεί, όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό.

Το έργο του Οργανισμού έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία με τις δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα.

Χρόνο με το χρόνο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αγωνίζεται να μοιράσει χαμόγελα.

Οι ανάγκες είναι πολλές και μόνο όλοι εμείς καταφέρνουμε και δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε να επιβιώσουμε και να συνεχίσουμε δυναμικοί. Όπως είπε και ο μικρός ιδρυτής μας: «…ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» (από το ημερολόγιο του Ανδρέα Γιαννόπουλου, Νοέμβριος 1995).

Σας περιμένουμε, στην κινητή μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Οργανισμού μας που θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Ρεθύμνου από την 1η έως και τις 6 Απριλίου\”.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν αναμνηστικά είδη με το σήμα του οργανισμού, πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας το έργο του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook