Πριν από ένα χρόνο περίπου ήταν ο άνθρωπος φάντασμα ο οποίος είχε κερδίσει το αμύθητο ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ, ο μοναδικός υπερτυχερός της κλήρωσης μετά από απανωτά ΤΖΑΚ – ΠΟΤ.

Το τυχερό δελτίο είχε κατατεθεί σε πρακτορείο στην Καβάλα και από τότε όλοι σιγοψιθύριζαν ποιός μπορεί να είναι.

Την ταυτότητά του δεν την αποκάλυψε ποτέ και μάλιστα για να μην τραβήξει τα βλέμματα, αποφάσισε να έρθει στη Κρήτη και να \”κρυφτεί\”, ξοδεύοντας με την ησυχία του τα χρήματα που είχε κερδίσει χωρίς να κινεί υποψίες.

Για του λόγου το αληθές, δείτε πώς είχε μεταδοθεί η είδηση τον Ιούνιο του 2013 για τον υπερτυχερό μυστήριο

Πρόκειται για έναν 35χρονο σήμερα άντρα , με καταγωγή από την Κρήτη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάντα όνειρο να αποκτήσει σπίτι στο νησί.

Το δώρο που του έκανε η τύχη το αξιοποίησε για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα όμως ποτέ δεν ξέχασε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο 35χρονος έχει επικοινωνήσει με διάφορα ιδρύματα στη Κρήτη και έχει προσφέρει χρήματα ενώ πριν από περίπου ένα μήνα η διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης έμεινε εμβρόντητη από την προσφορά αγνώστου που θέλησε να χρηματοδοτήσει έργα στο ΒΟΑΚ μιας και το κράτος όπως είπε αφήνει να σκοτώνονται τα παιδιά του.

Ο 35χρονος έχει ακόμα ένα όνειρο. Να παντρευτεί κρητικιά και να ζήσει μαζί της κάνοντας και μεγαλώνοντας την οικογένεια του στο νησί.

Η κατάλληλη νύφη θα πρέπει να ξέρει να φτιάχνει καλά καλιτσούνια, να ανοίγει μόνη της φύλλο, να ξέρει να μαζεύει χοχλιούς και να μη μιλάει πολύ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο στενό του κύκλο.

Δείτε εδω λίστα με τα προσόντα που πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook