Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλιών φωτιστικών σωμάτων στην λ. Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα, από το ύψος της οδού Μύλου μέχρι το Candia Maris, με νέους 8μετρους ιστούς, κατάλληλους για οδικό φωτισμό.

Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 75000 ευρώ, η δαπάνη καλύφτηκε από ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ τα παλιά φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι κατάλληλα για φωτισμό πεζοδρομίων και όχι δρόμου, θα τοποθετηθούν σε άλλα σημεία του δήμου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Εν’ όψη της νέας τουριστικής περιόδου, καλύψαμε ένα σημαντικό τμήμα της λ. Α. Παπανδρέου περίπου ενός χιλιομέτρου, με σύγχρονο και κατάλληλο για δρόμο εξοπλισμό, βελτιώνοντας έτσι την νυχτερινή εικόνα της περιοχής. 

Μιας περιοχής που σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνουμε, θα αποτελέσει και το 2014 πόλο έλξης όχι μόνο για ξένους επισκέπτες, αλλά και για συντοπίτες μας που θα την επιλέξουν ως προορισμό για την καθημερινή βόλτα για διασκέδαση και ψυχαγωγία. 

Έχουμε παράλληλα έτοιμη και τη συνολική μελέτη εξωτερικού φωτισμού για ολόκληρη την Αμμουδάρα, το Γάζι και το Τσαλικάκι, όπου με νέους στύλους και εξελιγμένες λάμπες οικονομίας, θα επιτύχουμε και καλύτερο φωτισμό, αλλά και αισθητά χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος που θα αγγίζει το 70%».