Ο δράστης έσπασε το τζάμι από το παράθυρο ενός γραφείου στο πίσω μέρος του κτιρίου και προσπάθησε να μπει μέσα από αυτό, βρήκε όμως μπροστά του τους… γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τον ιδιωτικό φρουρό που φυλάσσει τις νύχτες τον χώρο.

Ρεκόρ… γκάφας έκανε ένας άγνωστος προς το παρόν επίδοξος διαρρήκτης που επιχείρησε να τρυπώσει στο κτίριο του Κέντρου Υγείας Τύρναβου κάνοντας όσο… θόρυβο μπορούσε, χωρίς μάλιστα να αντιληφθεί ότι εφημέρευε και ήταν γεμάτο κόσμο!

Ο ψηλός και εύσωμος δράστης έσπασε το τζάμι από το παράθυρο ενός γραφείου στο πίσω μέρος του κτιρίου και προσπάθησε να μπει μέσα από αυτό. Όμως, βρήκε μπροστά του τους… γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τον ιδιωτικό φρουρό που φυλάσσει τις νύχτες τον χώρο, οι οποίοι άκουσαν τον κρότο και έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί!

Ο δράστης τα έχασε, αλλά κατάφερε να το βάλει στα πόδια με τους εφημερεύοντες του Κέντρου να τον καταδιώκουν. Πρόλαβε, ωστόσο, να μπει σε ένα αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκαν μαζί, χωρίς οι διώκτες να προλάβουν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας μέσα στη σκοτάδι.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook