Στην εκδήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη στην Πάτρα τον πρώτο λόγο είχαν, εξαρχής οι πολίτες. Ο κ. Θεοδωράκης ξεκίνησε την εκδήλωση χωρίς να μιλήσει, δίνοντας τον λόγο στους πολίτες για να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Στο μεταξύ, μια τοποθέτηση από το κοινό ήταν ικανή να προκαλέσει τον εκνευρισμό του πρώην δημοσιογράφου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το TheBest.gr.

Ένας πολίτης κάλεσε υπό μορφή ερωτήματος τον δημοσιογράφο να αλλάξει το κείμενο με τα όσα λέει σε κάθε παρουσία του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Θεοδωράκη. Όπως είπε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» την ίδια παρέμβαση δέχθηκε και στη συγκέντρωσή του στα Χανιά, αφήνοντας σαφώς υπονοούμενα για «στημένες ερωτήσεις». Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης «Το Ποτάμι» μίλησε:

– Για την παραγωγική ανασυγκρότηση: \”Το μέλλον της Ελλάδας είναι η νέα παραγωγική δραστηριότητα\”.

– Για το πανεπιστημιακό άσυλο: «Οι φοιτητές θα πρέπει και οι ίδιοι να υπερασπιστούν την ανεξαρτησία των Πανεπιστημίων τους»

– Για το μεταναστευτικό: \”Τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ είναι Έλληνες. Έτσι προχωρά το έθνος\”

– Για τις ιδιωτικοποιήσεις: \”Εάν υπερασπιζόμαστε το κράτος πατερούλη, υπερασπιζόμαστε τον παραγοντισμό\”

– Για τα κόμματα: \”Παραμερίστε τις ιδεολογικές αντιθέσεις κι ελάτε να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας\”

Επιπλέον τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού της πόλης, εφόσον διασφαλίζεται με όρους υγιούς ανταγωνισμού το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα από το κοινό της Πάτρας, ενώ δήλωσε: \”Η σκέψη μου είναι στο ψηφοδέλτιο να μπουν νέοι άνθρωποι, άνθρωποι που δεν έχουν υπηρετήσει τις θέσεις εξουσίας».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook