Τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) φιλοξενεί την Παρασκευή 04 και το Σάββατο 05 Απριλίου 2014 το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο επιμελητηριακό γεγονός, στο οποίο συμμετέχουν οι Πρόεδροι των 59 Εμπορικών, Βιομηχανικών, Βιοτεχνικών και Επαγγελματικών Επιμελητηρίων όλης της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν θέματα σχετικά με την πορεία της εθνικής οικονομίας, τη βιωσιμότητα των Επιμελητηρίων και την αναμόρφωση της επιμελητηριακής νομοθεσίας.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα εκπροσωπηθεί από το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανος Κομνηνός, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης και ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Γιάννης Λεμπιδάκης.

Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, καθώς και με τη χορηγία της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.

«Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα δοθεί η δυνατότητα να συζητηθούν τα μείζονα θέματα της επιχειρηματικότητας σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο και να διαμορφωθούν κοινές θέσεις στην προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης με αφορμή την προετοιμασία της διοργάνωσης.