Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το φρικτό έγκλημα που διεπράχθη στην πόλη Γκουαμουσίλ στο Μεξικό. Η 16χρονη Εράντι Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ δολοφόνησε την καλύτερή της φίλη και συνομήλική της, Ανέλ Μπαέζ, μαχαιρώνοντας την 65 φορές στην πλάτη!
Μετά τη δολοφονία μάλιστα προσπάθησε να καθαρίσει το αίμα από τα ρούχα της και το μαχαίρι, αλλά η προσπάθειά της ήταν ανεπιτυχής.
Ο λόγος; Η Γκουτιέρεζ εκνευρίστηκε «θανάσιμα» επειδή η φίλη της ανέβασε γυμνές τους φωτογραφίες στο Facebook, προσβάλλοντας την.
Με το που τις είδε δημοσιευμένες, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Μπαέζ και την απείλησε ότι θα είναι τυχερή αν επιβιώσει έως το τέλος του έτους. Στο Twitter μάλιστα δεν δίστασε να γράψει: «Μπορεί να φαίνεται ότι είμαι πολύ ήρεμη, αλλά στο μυαλό μου σε έχω σκοτώσει τουλάχιστον τρεις φορές».
Η Μπάεζ την κάλεσε στο σπίτι της για να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την ανούσια διαμάχη. Η Γκουτιέρεζ δέχτηκε την πρόσκληση, όχι όμως για να συμφιλιωθούν, όπως αποδείχθηκε…
Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, εκείνη ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, αλλά αντ’ αυτού πήγε στην κουζίνα, όπου πήρε ένα κουζινομάχαιρο, και μαχαίρωσε τη φίλη της 65 φορές.
Μάλιστα φεύγοντας από το σπίτι της νεκρής φίλης της, έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα και προσποιήθηκε ότι θρηνεί μαζί με άλλους φίλους του θύματος όταν έγινε γνωστός ο θάνατός της! Όμως, μετά από έρευνες της αστυνομίας, η 16χρονη δολοφόνος συνελήφθη, την ώρα της κηδείας της φίλης της…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook