«Είναι εντελώς απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Παπανδρέου. Έχει ήδη πολύ μεγάλο πρόβλημα συμμετοχής στην πολιτική ζωή με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα έκανε μεγάλη ζημιά στον εαυτό του. Αυτοχειριάζεται…» δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» για την αρνητική ψήφο του πρώην πρωθυπουργού.
Ο κ. Πάγκαλος, επέκρινε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη δήλωσή του ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ.
«Αυτό που είπε ο κ. Βενιζέλος ήταν η χυδαιότητα που μπορούσε να παραλείψει, διότι όταν μιλάει για εκκρεμότητες, το μυαλό όλων πηγαίνει σε οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν έπρεπε… Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει ασκήσει εξουσία και να μην έχει εκκρεμότητες» είπε ο κ. Πάγκαλος.
Σε ερώτηση τι θα πράξει στις ευρωεκλογές είπε:
«Έχω μια φοβερή αδυναμία… Να ψηφίσω Κουβέλη, ο οποίος μαδάει το μουστάκι του; Τον Βενιζέλο με τον Παπανδρέου, με τη χυδαιότητα και αμφισβήτηση και τη μορφή πολυδιάσπασης του χώρου της «Ελιάς»; Ή τον Θεοδωράκη που το κόμμα του είναι υπό διαμόρφωση και δεν ξέρουμε τι θα βγει; Έτσι μου ‘ρχεται στο κάτω- κάτω της γραφής να ψηφίσω Σαμαρά, για να εξασφαλίσω την κυβερνητική σταθερότητα και την πορεία της χώρας. Δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στο παραβάν και θα πουν ότι είμαι ΠΑΣΟΚος και θα ψηφίσω… χραπ! Δεν το κάνω αυτό…. Τι είναι το ευχερέστερο και πιο αποτελεσματικό και έγκυρο που μπορώ να κάνω; Αν συνεχίσουμε έτσι; Να καθίσω να παίρνω θέση επί διαφωνίας Σαμαρά και Βενιζέλου;».

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook