Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, σε συνεργασία με την Α/βάθμια Εκπαίδευση, διοργανώνουν σειρά σεμιναρίων στο πλαίσιο της Τοπικής Δράσης \”Πρακτικοί Οδηγοί Καλλιτεχνικής Δημιουργίας – Εργαστήρια Περιβαλλοντικής Αγωγής και Αγωγής Υγείας”.
Κατά τη διάρκεια της δράσης αυτής θα πραγματοποιηθεί εισαγωγικό Σεμινάριο \’\’Κατασκευής και Εμψύχωσης Κούκλας\’\’, που απευθύνεται σε δασκάλους και υποστηρίζεται συμβουλευτικά σε θέματα \’\’παιδαγωγικής εντός της σχολικής τάξης\’\’ από την κα Αθηνά Ντούλια, σχολική σύμβουλο. 
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, στις 3 και στις 10 Απριλίου 2014, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων από τις 14.00 έως τις 17.00, με εισηγήτρια την κα Αριάδνη Νόβακ (Νηπιαγωγό, Θεατροπαιδαγωγό) .
Στόχος της δράσης αυτής είναι η κατασκευή μία κούκλας μέσω της τεχνικής puppet animation, που συνδέεται με την εκπαιδευτική διαδικασία και το σχολικό πρόγραμμα που υλοποιεί ο εκπαιδευτικός .
Στο πλαίσια της συνεργασίας αυτής θα συμμετέχουν και βιβλιοθηκονόμοι των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δήμου, αλλά και περιορισμένος αριθμός ενδιαφερομένων αναγνωστών της βιβλιοθήκης. 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν έως την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο τηλ. 28213 41663 .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook