Προσβολή για το στρατό αποτέλεσε το γεγονός ότι το συμπαθές τετράποδο έφερε το όνομα του στρατάρχη Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι.
Ο 31χρονος αγρότης, Ομάρ Αμντούλ Μαγκέντ, δε φανταζόταν ποτέ ότι θα καταδικαζόταν σε ένα χρόνο φυλάκιση για τον… γάιδαρό του.
Και όμως, ο νεαρός Αιγύπτιος κατέληξε στη φυλακή επειδή ονόμασε το συμπαθές τετράποδο «αλ – Σίσι», δηλαδή, όπως ο στρατάρχης Αμπντέλ Φατάχ αλ – Σίσι, που πλέον είναι υποψήφιος πρόεδρος της Αιγύπτου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Egypt Independent, τοπικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο αγρότης «εξευτέλισε τον στρατό» με το να ονομάσει το ζώο του αλ – Σίσι, ενώ σύμφωνα με τον ιστότοπο ο νεαρός κυκλοφορούσε με τον γάιδαρο καλυμμένο με αφίσες του στρατάρχη και του φορούσε στρατιωτικό πηλίκιο. 
Βέβαια, η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε πριν έξι μήνες, αλλά η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή ανακοινώθηκε από το δικαστήριο την περασμένη Κυριακή.
Όλα αυτά την ώρα που εκατοντάδες υποστηρικτών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας καταδικάστηκαν σε θάνατο προ ημερών για συμμετοχή στις ταραχές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα της πόλης τον περασμένο Αύγουστο, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο αστυνομικών.
Βέβαια, κανείς δε μπορεί να επιβεβαιώσει την είδηση της φυλάκισης του Ομάρ Αμντούλ Μαγκέντ, αφήνοντας υπόνοιες για πιθανή πρωταπριλιάτικη φάρσα της αιγυπτιακής ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook