H Μαργαρίτα Γεωργαλη είναι η υπερτυχερή που κέρδισε το ταξίδι στην Αντάλια , στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργάνωσε το Flashnews.gr, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Round Travel.

Η κλήρωση έγινε με ηλεκτρονικό τρόπο, σήμερα το πρωί, στα γραφεία του Flashnews.gr.

Ως επιλαχούσα κληρώθηκε η Βεργεράκη Φιλένια.

Για να θυμηθούμε όμως τί περιλαμβάνει το πακέτο για το ταξίδι στην Αντάλια:

Το πακέτο της προσφοράς

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

* Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα (δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου)
* 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
* Πρωινό καθημερινά
* Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 31/05/14 εκτός αργιών και η γνωστοποίηση των επιθυμητών ημερομηνιών ένα μήνα πρίν το ταξίδι.

Αντάλια ή Αττάλλεια

Η Αττάλεια είναι μεγάλη παραθαλάσσια πόλη της Μεσογείου στη νότια ακτή της Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Είναι η όγδοη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας σε πληθυσμό. Ιδρύθηκε κατά τους ελληνιστικούς χρόνους και περιβάλλεται από πολλούς αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Συνδυάζοντας παραλίες, αρχαιότητες και πολιτιστικά δρώμενα, η Αττάλεια θεωρείται «η πρωτεύουσα του τουρκικού τουρισμού». Η παλιά πόλη, το Καλέ Ιτσί, βρίσκεται εντός των αρχαίων τειχών και ομοιάζει με την πόλη της Ναυπάκτου. Τα παλιά ελληνικά σπίτια της έχουν κριθεί ως ιδιαιτέρου κάλλους και είναι πλέον πολιτιστική κληρονομιά υπό προστασία. Από τα σωζόμενα ρωμαϊκά τείχη αξιοσημείωτη είναι η πύλη του αυτοκράτορα Αδριανού, ο οποίος επισκέφτηκε την Αττάλεια το 130 μ.Χ.

\"\"

\"\"

\"\"

Άλλα σημαντικά αξιοθέατα είναι το σελτζουκικό τζαμί Γιβλί Μιναρέ (με τον τον ανάγλυφο μιναρέ του, ύψους 38 μέτρων) και το αρχαιολογικό μουσείο, από τα μεγαλύτερα της Τουρκίας, όπου φιλοξενούνται ευρήματα των πολιτισμών που άνθισαν στην περιοχή.

\"\"

Οι παραλίες Κόνιαλτι και Λάρα είναι πασίγνωστες για τα κρυστάλλινα νερά τους. Σε απόσταση ημερήσιας εκδρομής βρίσκονται οι καταρράκτες Κουρσουνλού και Ντουντέν, οι αρχαίες πόλεις Τερμησσός (σε ορεινή περιοχή με καταπληκτική θέα), Άσπενδος (με εντυπωσιακό θέατρο), Σίδη, Πέργη, Σέλγη και Κορακήσιον ενώ οι αρχαίες πόλεις Φασηλίδα, Όλυμπος, και η γραφική νήσος Δολίχη (τουρκικά: Κέκοβα) είναι προσβάσιμες με πλοίο.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Από το 1964 και κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται στην Αττάλεια το φεστιβάλ του Χρυσού Πορτοκαλιού (Altın Portakal) που είναι το σημαντικότερο φεστιβάλ κινηματογράφου στην Τουρκία.

Το Round Travel

Το Round Travel λειτουργεί 25 χρόνια (από το 1987) ως γραφείο γενικού Τουρισμού. Αποτελεί μέλος της ΙΑΤΑ, όπως και μέλος του πανελλήνιου συνδέσμου τουριστικών γραφείων ΗΑΤΤΑ.

Ως ταξιδιωτικό γραφείο, παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης ταξιδιών σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ρωσία, Αυστρία, Τσεχία κ.α., καθώς επίσης και στα Αραβικά Εμιράτα, στις Μαλδίβες, στην Σρι Λάνκα και στην Ταϊλάνδη.

Πέραν των παραπάνω, το Round Travel, οργανώνει εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων (incentives) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διοργανώνει ταξίδια για μεμονωμένους πελάτες (ανεξάρτητα ταξίδια) σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες, περιλαμβάνεται η διοργάνωση ταξιδιών για συλλόγους και σωματεία – ναυλώσεις αεροσκαφών και πλοίων.

Ολοκληρώνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι το Round Travel ασχολείται συστηματικά με εισερχόμενο τουρισμό, προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα αντιπροσώπευσης online συστήματος κρατήσεων ξενοδοχείων με πάνω από 120.000 ξενοδοχεία, γεγονός που εξασφαλίζει πολύ χαμηλές τιμές.

Γραφεία Αθήνας:
Σαχτούρη 103, Πειραιάς
Τηλ: 801 11 40840

Γραφεία Ηρακλείου:
Ζωγράφου 12
Τηλ: 2810- 280040
Fax: 2810 – 281506 & 2810 – 284950

Email: roundtravel@roundtravel.gr

Δικτυακός Τόπος: www.roundtravel.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook