Την απόφασή του να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Ε.Μ.Α.Α.Κ., με επικεφαλής τον Χ. Κουκιανάκη, ανακοίνωσε με επιστολή του ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, ο Παναγιώτης Ζερβουδάκης.

Στην επιστολή του , απευθυνόμενος προς τους πολίτες του Αποκόρωνα, ο κ. Ζερβουδάκης, εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση του κ. Κουκιανάκη να συστρατευτούν και να δώσουν την εκλογική μάχη για το Δήμο Αποκόρωνα.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του κ. Ζερβουδάκη:

Αγαπητοί Αποκορωνιώτες, η ενασχόληση με τα κοινά ήταν κάτι που ανέκαθεν θεωρούσα υποχρέωση όλων των σκεπτόμενων και ασκούντων κριτική πολιτών γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να υποστηρίξεις έμπρακτα τις όποιες απόψεις σου και να συμβάλλεις ουσιαστικά στην-κατά την γνώμη σου σωστή- λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δομών εκείνων που αφορούν εσένα και τους συμπολίτες σου.

Κάποιοι ίσως αναρρωτιούνται γιατί ως πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Χανίων και επιχειρηματίας που δραστηριοποιούμαι κυρίως εντός της πόλης των Χανίων, δεν συμμετέχω σε κάποιο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Χανίων. Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με αυτήν ακριβώς την ιδιότητα μου ως προέδρου του Ε.Σ.Χ. όπου θεωρώντας ότι εκπροσωπώ όλους τους συναδέλφους , δεν θεώρησα σωστό να αντιπαραθέσω την δική μου με την δική τους προτίμηση για κάποιον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων.

Ο δεύτερος και σημαντικότερος έχει να κάνει με τον Αποκόρωνα και φυσικά τον Κο Κουκιανάκη. Για όσους δεν το γνωρίζουν, κατάγομαι από τα χωρια Βαφές ( από τον πατέρα μου) και Εμπρόσνερος ( από την μητέρα μου) και είχα πάντοτε στενή σχέση με τον τόπο αυτό, την οποία και ενδυνάμωσα με την αναπαλαίωση της οικογενειακής κατοικίας και κατοικώντας εκεί το τελευταίο διάστημα.

Όταν πριν μερικούς μήνες ο Κος Κουκιανάκης μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του, η απάντηση μου ήταν άμεση και θετική. Τον Κο Κουκιανάκη τον γνώρισα ως αντινομάρχη Χανίων εκπροσωπώντας από την πλευρά μου τον Εμπορικό σύλλογο. Αυτό που μου έκανε από την αρχή εντύπωση ήταν οι καθαρές κουβέντες και η ειλικρινής διάθεση του να ανταποκριθεί και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε στα αιτήματα μας.

Σε μία εποχή δικαολογημένης απαξίωσης της πλειοψηφίας των ασκούντων οποιασδήποτε μορφής εξουσία, άνθρωποι σαν τον Κο Κουκιανάκη λάμπουν κυριολεκτικά και γίνονται σημεία αναφοράς για το ήθος, το πάθος, την ικανότητα και την ειλικρινή πρόθεση τους να προσφέρουν. Και είμαι σίγουρος ότι αυτά του τα χαρακτηριστικά είναι εκείνα που τον κάνουν καταλληλότερο για δήμαρχο του Αποκόρωνα. Αυτοί είναι οι λόγοι που αποφάσισα να κατέλθω στις εκλογές για τον Δήμο Αποκορώνου συμμετέχοντας στον συνδυασμό της Ε.Μ.Α.Α.Κ. και καλώ τους συντοπίτες μου να στηρίξουν την προσπάθεια μας για να γίνει ο Αποκόρωνας –αυτός ο ευλογημένος τόπος- μια περιοχή με την ανάπτυξη που της αξίζει και με έναν Δήμαρχο που θα βρίσκεται δίπλα τους κάθε στιγμή για τα μικρά η μεγάλα προβλήματα τους.

Παναγιώτης Ζερβουδάκης
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Χανίων
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Χανίων
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ε.Μ.Α.Α.Κ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook