Η “Δημιουργία, ξανά!” στηρίζει τον υπ. Δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό και τον συνδυασμό Δύναμη Πολιτών στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Η “Δημιουργία, ξανά!” από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της μίλησε για την μόλυνση από την κομματική γάγγραινα που έχει εισχωρήσει παντού, ιδιαίτερα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Θεωρούμε ότι τα κόμματα δεν έχουν καμιά δουλειά στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες ξέρουν ποιοι πολίτες είναι άξιοι και σε ποιους μπορούν να εμπιστευθούν την διαχείριση των κοινών. Είμαστε λοιπόν ένα κόμμα που πολεμάει την κομματοκρατία, όσο κι αν αυτό ακούγεται περίεργο, με δεδομένο το φαύλο ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Άρα στις τοπικές εκλογές κατ’ αρχήν ΔΕΝ συμμετέχουμε ως “Δημιουργία, ξανά!” Συμμετέχουμε όμως σε ευρύτερες συνεργασίες πολιτών, που έχουν το ίδιο ιδεολογικό, ηθικό και πολιτισμικό υπόβαθρο. Μια συνεργασία που ικανοποιεί τις αρχές και το όραμα που έχουμε για τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης είναι η Δύναμη Πολιτών με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπρινό, κατόπιν απόφασης της Περιφερειακής Οργάνωσης Ηρακλείου Κρήτης της «Δημιουργίας, ξανά!».

Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια, στις γνώσεις και στις ικανότητες του υπ. Δήμαρχου και των συνεργατών του. Δεν εννοούμε ότι μόνο σ’ αυτόν τον συνδυασμό υπάρχουν αξιόλογοι συμπολίτες μας. Θα ήταν μεγάλη πρόοδος για τα πολιτικά μας ήθη αν η κυβέρνηση υιοθετούσε το ενιαίο ψηφοδέλτιο για όλους τους υποψήφιους συμβούλους ώστε να μπορείς να ψηφίσεις τους άξιους ανεξάρτητα από τον συνδυασμό με τον οποίο συντάσσονται. Όμως και σ’ αυτή την “ανώδυνη”, χωρίς οικονομικό κόστος μεταρρύθμιση έκανε πίσω.

Έτσι, οι άξιοι συμπολίτες μας συνεχίζουν να “κατεβαίνουν” στις εκλογές ως αντίπαλοι. Εμείς που είμαστε υπέρ των συνεργασιών και πιστεύουμε σε έναν νέο πολιτικό πολιτισμό θεωρούμε ότι ο Βασίλης Λαμπρινός διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να λειτουργήσει ως Δήμαρχος όλων των Ηρακλειωτών και να αξιοποιήσει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η πόλη μας, χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Ευχόμαστε στον υποψήφιο Δήμαρχο και στα μέλη της “Δημιουργίας” που ζητούν την ψήφο σας ως δημοτικοί σύμβουλοι, κάθε επιτυχία στον ευγενή αγώνα τους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook