Τη μητέρα του επιχείρησε να σκοτώσει ένας 37χρονος Καλύμνιος, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά την αστυνομική έρευνα, χθες το βράδυ στην Πόθια Καλύμνου, ο κατηγορούμενος, αφού εισήλθε στην κατοικία της μητέρας του, τη χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια του και στη συνέχεια της επιτέθηκε κρατώντας ένα τμήμα γυαλιού από σπασμένο φωτιστικό, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά στο κεφάλι, στον λαιμό, στην πλάτη και το αριστερό της δάκτυλο.

Η τραυματισθείσα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, για τον οποίο προέκυψε επιπλέον ότι μετά την πράξη του αφαίρεσε μια τσάντα της μητέρας του που περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί στις 21-01-2014 για τραυματισμό συγγενικού του προσώπου με μαχαίρι, ενώ κατά τα τελευταία χρόνια έχει επανειλημμένως απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα σε βάρος οικείων του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook