Η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου για την ενίσχυση του Κεντρικού της Συσσιτίου θα διεξάγει Πασχαλινό Bazaar στη Λέσχη Αξιωματικών από 07 έως 17 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου:

\”Ο κάθε χριστιανός κουβαλάει τον πνευματικό του σταυρό στην πορεία προς το Πάσχα. Η πνευματική ανάταση όμως που θα προέρθει με την Ανάσταση του Κυρίου μας, κάνει το σταυρό αυτό πιο ελαφρύ, και το προσωπικό μαρτύριο να είναι διανθισμένο με μία δόση χαράς. Υπάρχουν όμως και οι εμπερίστατοι αδερφοί μας που κουβαλούν τον δικό τους σταυρό κάθε μέρα.

Ο πόνος και οι δυσκολίες είναι μία συνεχιζόμενη καθημερινότητα. Εκεί έρχεται η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου και βάζει το δικό της στίγμα με το Κεντρικό της Συσσίτιο. Το έργο αυτό είναι μεγάλο και πολυδάπανο και έτσι η συνέχιση του εξαρτάται από όλους μας!

Για το λόγο αυτό η Μητρόπολη μας διοργανώνει το πασχαλινό της bazaar.

Σας περιμένουμε στη Λέσχη Αξιωματικών (Αν. Παπανδρέου 64) από την Δευτέρα 07 Απριλίου μέχρι και την Πέμπτη 17 Απριλίου 09.00-14.00 και 17.00-21.00. Εκεί θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις πασχαλινές σας αγορές, ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία λαμπάδων και χειροποίητων εδεσμάτων, βοηθώντας ταυτόχρονα τους εμπεριστάτους αδελφούς μας να εορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου και να εξασφαλίσουν τα βασικά για το Πασχαλινό Τραπέζι\”.

Επίσης την Δευτέρα 07 Απριλίου και ώρα 08.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια-Αγιασμός στην Λέσχη Αξιωματικών (Ανδ. Παπανδρέου 64).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook