Με την ομάδα Κ20 του Πλατανιά είναι το επόμενο φιλικό τεστ για τη Μικτή Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων, η οποία προετοιμάζεται για το Κύπελλο UEFA Regions\’ Cup.
Η φιλική αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (07/04) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Στο μεταξύ ο αγώνας της Μικτής με τον νικητή Ε.Π.Σ. Εύβοιας-Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης μετατέθηκε σε άλλη ημερομηνία, που θα γνωστοποιήσει η ΕΠΟ.
Η αλλαγή αυτή προέκυψε αφού λόγω της απεργίας των ναυτεργατών η Μικτή της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης δεν μπορούσε να μεταβεί στην Εύβοια για το παιχνίδι που είχε οριστεί αρχικά για την Τετάρτη (02/04) και έτσι η αναμέτρηση μεταξύ των δύο Ενώσεων προγραμματίστηκε για την επόμενη Τετάρτη (09/04, 11.30).
Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση και για την παραίτηση της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας από τον θεσμό (μετά την Ε.Π.Σ. Λάρισας).
Η σχετική ενημέρωση της Ε.Π.Σ.Χ: 
«Τη Δευτέρα 7 Απριλίου η Μικτή Ομάδα Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ20 της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νέων της Super League. 

Οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Ομάδας καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς στις 15.00.
Ο προγραμματισμένος αγώνας με τον νικητή του ζευγαριού Ε.Π.Σ. Εύβοιας-Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης για το Κύπελλο UEFA Regions\’ Cup μετατέθηκε για άλλη ημερομηνία (είχε αρχικά οριστεί για τις 9 Απριλίου), την οποία θα γνωστοποιήσει το προσεχές διάστημα η ΕΠΟ».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook