Το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου διοργανώνει ανοικτή Διημερίδα με θέμα «Αυτογνωσία, Πληροφόρηση, Μηχανογραφικό 2014» την Παρασκευή 2 Μαίου από 17:00 έως 20:30 και το Σάββατο 3 Μαίου 2014 από 10:00 έως 14:00, στο 11ο ΓΕ.Λ. Παπαπέτρου Γαβαλά -Μεσαμπελιές.

Στο πλαίσιο της διημερίδας θα παρουσιαστούν σε ολομέλεια οι σχολές του Πανεπιστημίου, του Πολυτεχνείου & του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, η Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, η Ανωτάτη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αγίου Νικολάου και σχολές των ένστολων επαγγελμάτων. Επίσης πρόκειται να διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων.

 Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου, κατά προταιρεότητα, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος σε βιωματικά εργαστήρια για Ψηφιακά τέστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, καθώς και οι μαθητές της Γ΄Λυκείου, κατά προταιρεότητα, για τα εργαστήρια πληροφόρησης – συμβουλευτικής για σπουδές και επαγγέλματα, να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα μόνο εργαστήριο για την κάθε ημέρα της διημερίδας έως τις 11/04/14, στους κ.κ. Διευθυντές των σχολείων τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook