Την ερχόμενη Κυριακή 6 Απριλίου, Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου συμμετέχει στη δράση Let’s Do It Greece, τη δράση που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης διεθνώς.

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Σκοπός της δράσης, είναι σε μία ημέρα, να συντονιστούν όλοι οι Έλληνες εθελοντές και να πραγματοποιήσουν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν περισσότεροι από 8 εκ. εθελοντές από 108 χώρες!

Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, που πραγματοποιούν ανάλογες δράσεις καθ’ όλη τη δράση της χρονιάς, συμμετέχουν σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Σχολείο Ηρακλείου και άλλους φορείς και καλούν όσους θέλουν να βοηθήσουν την Κυριακή 6/4, στις 11:00, στο χώρο του Ευρωπαϊκού Σχολείου, για να προχωρήσουν σε καθαρισμό στον κόλπο του Δερματά και στη συνοικία της Αγίας Τριάδας.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook