Έφυγαν από τα Χανιά όπου διαμένουν και πήγαν στο Ρέθυμνο για να "ανοίξουν" αυτοκίνητα στα οποία φεύγοντας προκαλούσαν και φθορές.

Πρόκειται για έναν 37χρονο και μια 53χρονη των οποίων η δράση αποκαλύφτηκε ανήμερα Πρωταπριλιάς,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για τρείς υποθέσεις διαρρήξεων οχημάτων ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις στην Κρήτη

Ειδικότερα, ύστερα από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενεργήθηκε από την ανωτέρω Υπηρεσία, για τρεις περιπτώσεις, διαρρήξεων οχημάτων, οι οποίες διαπράχθηκαν την 28.03.2014 στο Ρέθυμνο, προέκυψε ότι οι συγκεκριμένες πράξεις τελέστηκαν από τον 37χρονο, {ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ρεθύμνου, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών} και την 53χρονη.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 37χρονος (ο οποίος είχε αρχηγικό ρόλο) από κοινού με την 53χρονη, διέπραξαν με την ίδια πάντα μέθοδο τις παραπάνω διαρρήξεις οχημάτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές, το χρηματικό ποσό εκατό ευρώ και προσωπικά έγγραφα, ενώ προκάλεσαν φθορές στα οχήματα, ύψους τριακοσίων  ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία τους στα Χανιά, με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις στην Κρήτη.