Για το καλό της παράταξης και της χώρας συνομιλούσα με τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι υπάρχουν και άλλες συνομιλίες που έχουν προηγηθεί και μία-δύο που ακολούθησαν. Οταν ερωτήθηκε αν έχει πει χειρότερα απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι. Ο,τι έχω και να έχω πει εξυπηρετούσε ένα σκοπό». Ερωτηθείς αν έχει συναντηθεί και με άλλους Χρυσαυγίτες, απάντησε καταφατικά, ενώ για το ύφος που χρησιμοποίησε στη στιχομυθία με Κασιδιάρη είπε ότι αλλάζει ύφος ανάλογα με το ποιον μιλάει. Παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει και με τον κ. Μιχαλολιάκο.

Πρόσθεσε δε ότι τρέφει απεριόριστο σεβασμό προς την κ. Κουτζαμάνη, ενώ υπογράμμισε ότι «η ΝΔ κεντροδεξιά παράταξη που κινδυνεύει τα τελευταία χρόνια να χάσει τη δεξιά της πτέρυγα, αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Χαρακτήρισε αυτό που έκανε με τον Κασιδιάρη ως «καθημερινότητα» και πως «ο πρωθυπουργός ήξερε ότι έπρεπε να απεγκλωβίσουμε όσους βρίσκονταν στη Χρυσή Αυγή». Υπογράμμισε πάντως ότι δεν υπήρχε λόγος ο πρωθυπουργός να γνωρίζει τις επαφές του με τη Χρυσή Αυγή, «ήταν λεπτομέρεια αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με Κασιδιάρη είπε: «Με βρήκε στο διάδρομο, μου είπε ότι έχουν προσωπικό παράπονο, δεχόμουν πολλούς ανθρώπους. Επειδή και στο παρελθόν μιλούσα μαζί του, τον δέχτηκα. Το ότι ήταν κατηγορούμενος δεν σημαίνει ότι είναι και καταδικασμένος. Οταν κατάλαβα στη συνέχεια τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι οι συναντήσεις μηδενίστηκαν. Τον είδα γιατί ήθελα να δω και πού το πάνε» υπογραμμίζοντας ότι στόχος του ήταν να απεγκλωβίσει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και αυτό το έκανε «με πλειάδα ενεργειών».

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει καμία σκευωρία, καμία συνωμοσία. Τα τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού τα ανέφερα επειδή τα διάβασα στον Τύπο, δεν είχα ρωτήσει τον πρωθυπουργό. Ολα όσα είπα στον Κασιδιάρη, τα είδα γραμμένα, είχαν δημοσιευτεί στον Τύπο. Τι να φοβηθώ από τη μαγνητοφώνηση; Είχε μόνο σκοπιμότητα, έπρεπε να γνωρίζω, να καταλάβω».

Για τη δολοφονία Φύσσα δεν έμαθα τίποτε, έμαθα για πολιτικές πρακτικές και στοχεύσεις

Για το σιωνιστικό συνέδριο είναι ατάκα Ρουπακιώτη και τα υπόλοιπα γράφτηκαν στον Τύπο

Οι διώξεις εναντίον ενός κόμματος σε μία χώρα που ελευθερώθηκε από τους κλέφτες και αρματολούς δεν πρέπει να μετατρέπεις ένα κόμμα σε διωκόμενο. Είναι προτιμότερο να αδιαφορούμε παρά να τους βγάζουμε στο προσκήνιο

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook